Vedete

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu alaturi de Oana, noua lui iubita, la un eveniment monden? Detaliul observat de putini

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum a fost surprins Irinel Columbeanu alaturi de Oana, noua lui iubita, la un eveniment monden? Detaliul observat de putiniicon photo

Irinel Columbeanu si iubita lui tinerica Oana au fost prezenti la evenimentul monden al serii de miercuri.
Desi starnesc curiozitatea multora, atunci cand isi fac aparitia intr-o incapere, Irinel si Oana par sa prefere discretia, motiv pentru care s-au asezat la o mama, unde au stat impreuna pe tot parcursul serii.


Usor timida in fata camerelor de filmare, Oana a dat de inteles ca nu si-a dorit atat de multa atentie din partea presei, insa in acelasi timp, este dispusa sa accepte acest lucru, de dragul lui Irinel. De asemenea, ea a mai spus ca o admira extrem de mult pe Madalina Ghenea si si-ar dori sa ajunga ca ea, la nivelul modelingului.


Cei aflati la eveniment au observat ca Oana si-a aratat devotamentul fata de Irinel si si-a asortat rochia cu costumul iubitului ei. Imbracati in rosu aprins, cei doi au atras toate privirile miercuri seara.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune