Cum a impacat-o Tristan Tate pe Bianca Dragusanu! Ce strategie a avut englezul pentru a reveni in viata divei

Dupa o luna de la despartirea oficiala, cei doi par a fi iarasi impreuna

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Surpriza uriasa in ultimele zile! Tot showbiz-ul vorbeste despre o noua impacare intre Bianca Dragusanu si Tristan! Dovezile par a fi si ele extrem de clare, iar faptul ca ambii isi petrec vacanta, in acest moment, in acelasi loc, nu este deloc o “intamplare”! (upss, cum merg afacerile Biancai Dragusanu in ultima perioada)

Bianca Dragusanu s-a impacat din nou cu Tristan! Cum a recucerit-o omul de afeceri pe fosta prezentatioare de televiziune!

In ciuda faptului ca Bianca si englezul nu au aparut inca in ipotaze romantice, asa cum o faceau inainte, totul este doar o strategie. Surse bine informate sustin ca “porumbeii” sunt unul langa altul la Cannes, si pentru a distrage atentia publicului recurg la tot felul de tertipuri, isi pun poze din aceleasi zone, de pe sezlonguri apropiate si chiar acelasi restaurant!

Pe de alta parte, faptul ca fac asemenea “regii” sunt specifice lor! De pilda, o strategie a avut Tate si pentru a o recuceri pe diva. Bianca Dragusanu s-a impacat din nou cu Tristan, dupa ce afaceristul a incercat sa o induplece pe diva prin intermediul mesajelor! “I-a scris atat de mult de cate ori o iubeste, poate si de cinci ori pe ora, incat, intr-un final, cand a contorizat totul, fosta prezentatoare a decis sa ii mai acorde inca o sansa”, au dezvaluit apropiatii celor doi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate