Cum a împărţit George Copos averea colosală după ce a divorţat! El a rămas cu hotelurile, fosta nevastă cu...

Cristiana şi George Copos au fost căsătoriţi timp de 36 de ani şi au clădit un adevărat imperiu împreună.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Jurnaliştii de la click.ro au aflat cum s-a facut împărţeala averii colosale după ce George Copos a divorţat de Cristiana, cu care are o fată, Alexandra.

Soţii Copos au reuşit să strângă o avere estimată la 200 de milioane de dolari, apoi au împărţit-o. Cristiana Copos a rămas cu lanţul de cofetării, care are o cifră de afaceri de 27,4 milioane de lei, în timp ce George Copos a păstrat afacerile din domeniul hotelier.

"Gigantul elen Octagon Contracting&Engineering a demarat, în calitate de cofondator, lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri ”Ana Tower”, construit de omul de afaceri român George Copos, aproape de Hotelul Crowne Plaza. Lucrarea a început în noiembrie 2017 şi va fi gata la sfârşitul anului viitor. Acum, constructorii au ajuns la etajul 7. Blocul-gigant, care costă 39 milioane de euro, fără TVA, va avea 24 de etaje, o suprafaţă totală închiriabilă de 40.000 mp, cu o medie de 1.378 mp per etaj, şi 358 de locuri de parcare în subteran dispuse pe trei etaje. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor", mai scrie click.ro.

Cristiana şi George Copos au divorţat anul trecut. Omul de afaceri a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat cu iubita mai tânără, Elena Stoica, femeia cu care avea o relaţie extraconjugală de 10 ani şi o fiică de 7 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Simion, intervenţie estetică! Şi-a şters cinci ani de pe faţă cu ajutorul medicului specialist

Situaţie incredibilă la un liceu din Focşani! Elevii stau la ore îmbrăcaţi şi cu mănuşi! Şcoala are încălzire, numai că nu se închid ferestrele

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

SUTE DE MII de români vor să se vaccineze! Înscrieri masive în doar două zile

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies