Cum a incercat tatal Crudutei s-o scoata din depresie dupa ce s-a despartit de Nila! Avem imagini realizate la 24 de ore dupa marea cearta!

Daniela Crudu a recunoscut ca despartirea de Mihai Costea a fost un adevarat soc pentru ea, cu atat mai mult cu cat a aflat si ca o insela de mai bine de o jumatate de an.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCruduta a pozat zambind pentru sora eiCruduta a fost in pragul depresiei in moemntul in care si-a dat seama ca povestea furmoasa de dragoste pe care a crezut ca a trait-o in ultimii trei ani a fost doar un foc de paie. Cei care au reusit sa o puna pe picioare cat de cat au fost chiar membrii familiei ei: tatal Nelu si sora Ana-Maria.fara descriereDupa "shooting", Cruduta, tatal si sora ei s-au retras intr-un loc izolatWOWbiz.ro vaz prezinta imagini realizate chiar a doua zi dupa despartirea Crudutei de Nila. Duminica, 31 august, Daniela a fost luata pur si simplu pe sus de tatal si sora ei, care au carat-o pur si simplu la o piscina situata la intrarea pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. fara descriereNelu a avut grija ca fiica ei sa nu fie pozata de nimeniCruduta a incercat sa nu para afectata. Si-a pus o pereche de ochelari de soare la ochi pentru a-i masca cearcanele si a zambit frumos in timp ce sora ei ii facea poze in piscina pentru contul ei de Facebook. Imediat dupa ce a facut pozele, probabil pentru a-i arata lui Nila cat de bine ii merge fara el, Daniela s-a retras pe un sezlong situat intr-o zona unde nu se afla nimeni si nu s-a mai ridicat de acolo timp de cateva ore. fara descriereSora vedetei "a mascat-o" pe aceastaNelu Crudu a jucat rolul de bodyguard si a fost foarte atent ca nimeni sa nu-i faca poze sau sa-i observe tristetea, in timp ce Ana Maria s-a asezat strategic, in fata ei. „relaxarea” a durat aproape doua ore timp in care Cruduta nu s-a miscat de pe sezlong.fara descriereNelu a purtat aceeasi slipi si la "Splash!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate