Cum a încercat un cuplu să trecă cu 25 de kg de droguri prin aeroport. Cei doi vor primi pedeapsa capitală

Un cuplu riscă să fie condamnat la moarte după ce a fost prins cu 25 de kilograme de heroină pe aeroportul din Pakistan.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Mohamed Tahir Ayaz, 26 de ani, și soția lui, Ikra Hussain, 20 de ani, din Huddersfield, au fost arestați joi pe Aeroportul Internațional Sialkot după ce agenții de securitate au descoperit 25 de kilograme de heroină “de bună calitate” ascunsă în hainele femeii, potrivit Mirror.com. 

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a avut o reacție dură, după ce fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost găsită moartă pe câmp: ”Câți copii trebuie să mai moară?”

Citeste si: Moartea suspectă a trei persoane care au purtat brățări portocalii de hârtie. Ce au descoperit autoritățile în urma anchetei

Citeste si: Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Cum a încercat un cuplu să trecă cu 25 de kg de droguri prin aeroport. Cei doi vor primi o pedeapsă capitală

Cei doi tineri au fost inventivi și au împărțit drogurile în mai multe pachete pe care le-au cusut în interiorul pieselor vestimentare.

Cuplul a recunoscut imediat că încerca să meargă cu drogurile în Marea Britanie. Shabir Pandor, șeful administrației locale, a declarat: "Dacă cineva încalcă legea în acest mod, este complet îngrozitor și acele persoane vor fi aspru pedepsite"

Reprezentanții Biroului de Externe și Comunitate din Marea Britanie vor să afle mai multe informații de la autoritățile pakistaneze, pentru a înainta procedura de arestare a cuplului.

Pakistanul are o legislație dură față de traficanții de droguri, astfel că în cazul în care vor fi găsiți vinovați, Ayaz și Hussain riscă pedeapsa cu moartea sau închisoare pe viață. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate