Cum a intervenit Anamaria Prodan în scandalul amoros al lui Ciprian Marica: "Noi, prietenii, știm când s-a întâmplat"

Soția lui Laurențiu Reghecampf i-a luat apărarea fotbalistului Ciprian Marica.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan, primele declarații despre scandalul în care a fost implicat Ciprian Marica și soția prietenului său, Ana Muntean.
Prodanca a recunoscut că a știut când s-a petrecut întregul episod și i-a criticat pe cei care au făcut o telenovelă din escapada fotbalistului.

Citeste si: Ciprian Marica le-a furat iubitele si nepotilor lui Gigi Becali: "A trait iubiri aprinse"

 

"Eu cred că în viața privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu știe ce relația are această doamnă cu soțul sau dacă mai sunt împreună. În viața asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat și dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experiență, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu și prietenul meu am știu s-o gestionăm. La fel și familiile noastre.

Știți foarte bine că în România, dar și în lume, femeia este blamată. Ciprian trebuie să rămână un idol al femeilor. Acum trebuie să vorbim despre ce se întâmplă în România, ce se întâmplă nu economia, nu ce a făcut un om în intimitate. Nimeni nu are voie să arunce cu piatra. Marica e un idol și un fotbalist care a făcut istorie. Viața lui privată e a lui și a familiei. Să faci o telenovelă din această întâmplare e o răutate dusă la extrem. Noi, prietenii, știm când s-a întâmplat. Oamenii care citesc poate cred că a fost săptămâna trecută, dar a fost cu mult înainte”, a spus aceasta la Pro X.

fara descriere

Ce sfat i-a dat Prodanca fotbalistului prins cu amantlâcul: "Eu sunt Marica și sunt numărul 1"

Anamaria Prodan a continuat să îi ia apărarea lui Marica și, mai mult, l-a sfătuit să iasă în față și să nu se arate afectat de gura târgului.

Citeste si: Adevaratul motiv pentru care Ciprian Marica a deschis usa camerei de hotel cand era cu amanta! Acum s-a aflat 

 

fara descriere

"L-am sfătuit să iasă și să spună «Care e treaba voastră? V-ați plictisit în carantină? Nu aveți subiecte? Eu sunt Marica și sunt numărul 1. Nu mă interesează ce crede lumea despre mine. Este doar problema mea și a familiei mele». Ambele femei au copii și nu e drept ca acești copii să vadă ce face presa. E păcat că trăim într-o țară în care toată lumea poate face orice și poate călca în picioare demnitatea oamenilor. Este foarte urât”, a mai spus soția lui Reghe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate