Cum a omorat-o Cioaca pe Elodia! Filmul crimei descris pas cu pas de catre anchetatori!

Cristian Cioaca a ajuns dupa gratii pentru o crima pe care se presupune ca ar fi comis-o in 2007. Politistul este acuzat ca si-a ucis sotia cu sange rece.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereProcurorii au gasit de curand noi probe care il indica pe fostul politist ca fiind criminalul Elodiei. Conform teoriei acestora, Cioaca a venit acasa destul de tarziu in noaptea zilei de 29 spre 30 august 2007 si a comis oribila crima. El a ajuns la domiciliul conjugal dupa ce iesise la o intalnire amoroasa cu o alta femeie. Ajuns acasa a urmat un scandal monstru cu sotia sa, Elodia Ghinescu, iar Cioaca a recurs la violenta si a lovit-o de mai multe ori pe sotia sa. Anchetatorii sustin ca urmele de sange gasite in apartament dovedesc o violenta extrema. Apoi, orbit de furie, Cioaca si-a sugrumat sau sufocat sotia, a transat-o si a ascuns sau distrus ramasitele, astfel incat trupul Elodiei nu a fost gasit nici pana acum.

Cinci ani au trecut de atunci, dar abia acum anchetatorii au o imagine vaga a modului in care s-a petrecut crima. In acest timp, Cioaca a facut cerere de eliberare care va fi judecata pe data de 10 decembrie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate