Cum a reacționat Alex Bodi cand a vazut-o pe Bianca Drăgușanu nemachiată

Cum i se pare Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, când nu are strop de machiaj pe chip.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate femei din România. Cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram și zeci de mii de aprecieri la fiecare fotografie publicată, diva întoarce privirile oriunde s-ar afla. E lesne de înțeles că, fiind o persoană publică ce ține foarte mult la imaginea ei și care a devenit celebră în primul rând cu ajutorul felului în care arată, Bianca are grijă să arate tot timpul ca scoasă din cutie.

fara descriere

Diva blondă nu iese din casă arătând altfel decât perfect, iar ținutele ei sunt mereu demne de paginile revistelor. Puține persoane au văzut-o pe Bianca fără machiaj și unii ar spune că nu este la fel de frumoasă fără farduri și ruj pe buze. Adevărul este cu totul altul, pentru că, la aproape 37 de ani, ea arată perfect încă de la primele ore ale dimineții.

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt în al nouălea cer! Au dat vestea cea mare, iar fanii i-au felicitat

Dovadă stă chiar o fotografie pe care a publicat-o recent pe pagina ei de Instagram. Conștientă de atuurile ei, ea a arătat tuturor cum arată imediat ce se ridică din pat. Îmbrăcată într-un halat de baie, fără extensii de păr și fără să-și fi aplicat încă produse cosmetice, Bianca este chiar mai frumoasă decât atunci când este machiată de profesioniști, ar spune unii.

fara descriere

Cum a reacționat Alex Bodi când a văzut-o

Poza a fost făcută chiar în camera de hotel în care a stat cu Alex Bodi la Istanbul. Cei doi îndrăgostiți s-au împăcat după cearta avută de Sărbători și au petrecut câteva zile de vis în Turcia. Printre primele persoane care au apreciat fotografia Baincăi și au dat „like” a fost chiar iubitul ei, semn că o place la fel de mult și dimineața, când este nemachiată, și că este mândru să o aibă din nou lângă el.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate