Vedete

Cum a reactionat Kamara dupa ce s-a aflat ca fosta lui iubita, Madalina, a incercat sa se sinucida?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum a reactionat Kamara dupa ce s-a aflat ca fosta lui iubita, Madalina, a incercat sa se sinucida?
icon photo
Noi informatii au iesit la iveala in presa, astazi, despre fosta iubita a lui Kamara. Madalina si artistul au decis sa puna capat relatiei, in urma scandalului izbucnit cu Oana, sotia - inca in acte- a cantaretului.

Dupa ce a vorbit despre relatia pe care au avut, cu ochii in lacrimi, noi detalii au iesit la iveala despre trecutul Madalinei.


Tanara din Brasov a avut un trecut tumultor si a suferit in relatiile pe care le-a avut. Tanara a primit ajutor psihiatric, dupa ce ar incercat sa isi taie venele, in trecut, iar un fost iubit a terozitat-o multa vreme cu posesivitatea si amenintarile ei.

Cum a reactionat Kamara dupa ce s-a aflat ca fosta lui iubita, Madalina, a incercat sa se sinucida?


"Am vazut si eu acest articol. Un mesaj care duce in zona asta a fost primit si de Oana in urma cu 10 zile si mi l-a aratat. Cand mi l-a aratat, eu m-am dus la Madalina si am intrebat-o daca asa s-au intamplat lucrurile. Mi-a recunoscut ca asa s-a intamplat. Nu o pot condamna pentru trecut, insa m-a deranjat ca nu mi-a zis. Eu prefer sa mi se spuna. Oricat de grave sunt lucrurile, odata spuse, pe un ton calm, se poate rezolva.
Mi-a spus despre relatia respectiva, insa ce se intampla in acest articol e vorba de 2 relatii. A avut, da, un iubit foarte gelos, care m-a contactat si pe mine azi.
Ea a facut acel gest la 15 ani pentru ca fusese parasita de iubit. A luat o lama si a facut niste zgarieturi. Nu a facut-o cu dorinta de a pati ceva, ci pentru a atrage atentia. A fost dusa la psihiatru, nu la un spital de nebuni, ci pentru a se vedea care sunt cauzele.
Ea isi poreclea fostul iubit "psihopatul", am inteles ca i-a spart si masina. Azi m-a contactat si i-am zis: "Ce probe ai in legatura cu ce spui?" El incerca sa imi spuna ca mai are detalii din trecutul ei, ca va merge la televiziune, toate astea in incercarea de a ma desparti de ea.",
a spus Kamara despre informatiile aparute.

Mai mult, Kamara a spus cum a reactionat Madalina atunci cand a vazut imaginile in care se imbratisa cu fosta lui sotie si ce sentimente mai are el pentru Oana. 

"In noaptea respectiva cand m-am intors se uitase la emisiune si mi-a zis asa: "Imi pare rau ca m-am bagat intre voi. Simt ca v-am incurcat cu ceva". Lacrimile ei sun sincere, ma doare pentru ca stiu ca regreta. Eu o iert, dar nu mai am aceeasi incredere. Sunt niste sentimente, omul simte dragostea dar nu inseamna ca neaparat se impaca. Probabil, m-am grabit pentru ca nu-mi place sa sar din floare in floare. Pentru Madalina, am sentimente confuze, imi este dor de ea, dar a facut greseli pe care cu siguranta le va repeta. In momentul asta nu vad acea impacare, nu depinde doar de mine. Ea v-a spus ca nu o mai atrag. In viitor orice se poate intampla", a adaugat Kamara. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune