Vedete

Cum a reactionat Nelu Ploiesteanu cand a aflat ca a murit fiul lui, Mihaita. Baiatul a decedat la spital! | EXCLUSIV

Vineri noaptea, dupa o viata de chin si mai bine de 30 de ani in care a fost paralizat, Mihaita, fiul cantaretului de muzica de petrecere, Nelu Ploiesteanu, a incetat din viata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cum a reactionat Nelu Ploiesteanu cand a aflat ca a murit fiul lui, Mihaita. Baiatul a decedat la spital! | EXCLUSIVicon photo

Mihaita suferea de tetrapareza spastica si a murit intr-un spital din Bucuresti, la Sectia de Terapie Intensiva. (De ce va fi inmormantat fiul lui Nelu Ploiesteanu, atat de tarziu) Din cate se pare, cauza mortii ar fi aparitia unor complicatii pulmonare, pe care medicii nu au reusit sa le rezolve.

Tanarul s-a mai confruntat cu astfel de probleme si in 2014, cand a fost internat de urgenta in spital. De aceasta data insa, in urma complicatiilor aparute, organele lui au inceput sa cedeze si nu a mai fost nimic de facut.

Apropiatii familiei sustin ca dupa ce a fost declarat decesul, Nelu Ploiesteanu ar fi avut o reactie neasteptata si, agasat de telefonul care ii tot suna, artistul ar fi spart aparatul izbindu-l de pamant.

Ce spun apropiatii

Citeste restul pe stirilekanald.ro

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune