Cum a reactionat Nicolae Guta cand a auzit ca baiatul lui Ploiesteanu, paralizat la pat, a avut cand era mic probleme de sanatate ca si fata lui

Zilele trecute, Nelu Ploiesteanu a tras un semnal de alarma pentru cantaretul Nicolae Guta si l-a sfatuit pe manelist sa mearga cu fetita sa Anais la medici, sa ii caute de sanatate.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePloiesteanu parea foarte afectat de situatia in care se afla Nicolae Guta si Beyonce de Romania, din cate se pare, cei doi descoperind de curand ca, fiica lor, Anais, are microcefalie si ar putea ramane cu sechele pe viata. fara descriereBeyonce de Romania si micuta sa, AnaisConsiderand ca este de datoria lui sa vorbeasca, cantaretul de muzica de petrecere a dezvaluit ca acest diagnostic l-a avut si fiul sau cand a fost bebelus, baiatul lui fiind imobilizat la pat inca de la nastere. fara descrierePloiesteanu ii da sfaturi lui GutaSi baiatul meu a avut probleme cu fontanela in primul an de viata. Asta e primul semn de boala, iar el e la pat de 27 de ani, de cand s-a nascut! Asa a inceput si la el, avea probleme cu moalele capului, cu fontanelele. Nu il cunosc pe Guta personal, dar ii zic prin intermediul dumneavoastra la ce semne sa fie atent. Daca cumva fata lui are tendinta sa-si arunce si sa-si dea mereu capul pe spate sau daca misca bratele cu totul, adica nu le indoaie de la cot, si gesticuleaza tinandu-le drepte, astea sunt semne ca e boala la cap. Copilul trebuie dus la medic, la consult. Nu la unul singur, la toti!”, i-a transmis Ploiesteanu lui Guta prin intermediul WOWbiz.ro.

fara descriereContactat de WOWbiz.ro, Nicolae Guta a ascultat sfaturile lui Ploiesteanu si a cazut pe ganduri si, dupa un moment de tacere, s-a scuzat si a refuzat sa le comenteze. “Numai Dumnezeu stie ce va fi cu fata mea. Nu vreau sa comentez mai mult pentru ca am semnat un contract cu o televiziune si nu am voie sa fac declaratii. Va rog sa ma intelegeti si sa-mi respectati decizia”, ne-a spus Nicolae Guta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate