Cum a reacționat Piți Jr. atunci când a aflat că va fi tată: "A avut o reacție genială"

Cristina Ich a dezvăluit cum a reacționat Alex Pițurcă atunci când a aflat că va deveni tată.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

fara descriere

"Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.

Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter", a spus Cristina Ich pentru Elle.

Ce nume va purta fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Cristina Ich a dezvăluit și ce nume va purta fiul ei și al lui Alex Pițurcă.

"Ne-am gândit la nume, nu puteam să fiu mamă de fată. Mi-a zis și mama că voi avea băiat, eu i-am zis că voi avea fată. Dar uite că mama a avut dreptate, ca întotdeauna. Numele va fi Noah Alexandru", a declarat Cristina Ich, conform Elle.ro. 

Cristina Ich a aruncat bomba astăzi: este însărcinată!

Cristina Ich urmează să devină mamă pentru prima dată, iar astăzi a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Vedeta a scris și un mesaj despre această veste care a copleșit-o. Cristina va avea un băiețel, iar prima imagine cu burtica de gravidă este adorabilă.

 

Nici nu stiu ce sa scriu ..... 
Sunt copleșită de emoții și mă tot gândesc la ceea ce spunea Paleologu: "Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită"! 
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost naibii de greu .... și sunt sigură că nu numai pentru mine. 
Sunt un copil care îți spune că va avea un copil și nu pentru că vreau să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur și unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. 

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.  Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care au făcut în final să ajungă la un singur concluzie: "Ich, nu mai ești singur!", Desi iubeam singurătatea, mă regândseam în ea.

M-am trezit din această singurătate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.  Sună ciudat și asemănătoare cu miile de povesti de dragoste (nu mi place această chestie asta), dar ar fi bine să cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții sunt de miile de ani aceleași. 

Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atatea luni în care am trăit să țin ascuns ceva ce vreau să fie doar pentru mine. 
Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu vreau să fac din copilul meu un influențator de copil și să mă gândesc cum îmi măresc locurile de muncă, sau ce produs de plasare fac mai mult pe copilul meu și nici nu-mi mai doresc acest lucru!

Am făcut acest editorial unic ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a "smulge" informații despre ceva atât de personal.  Nu stiu cum sa descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de gasit, dar vreau sa stiu un singur lucru: el va fi exact asa cum am dorit eu sa fiu un barbat! 

Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da ... este băiat. :)  Cam atât. 

V-aș ruga să nu judecați decizia de a nu face public sarcina de când am aflat că sunt gravidă și înțeleg că unele lucruri nu sunt "împărțite" pe platformele de socializare”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare în urmă cu puțin timp.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate