Cum a reuşit Bianca Drăguşanu să devină o adevărata divă dintr-o fată simplă, de la ţară! Vedeta a spus adevărul: ”Sunt o persoană controversată!”

A sosit momentul adevărului! Bianca Drăguşanu a acceptat provocarea de a vorbi, pe larg, despre viaţă, iubirile, dar şi despre transformările prin care a trecut de-a lungul anilor, fără a mai lasă loc de speculaţii.

Autor: T.S.

A plecat de acasă când încă era foarte tânăra, îndrăgostită nebuneşte de un tânăr cu doi ani mai mare decât ea şi a reuşit să ţină treaz interesul oamenilor ani de zile, astfel că Bianca s-a transformat dintr-o faţă simplă, de la ţară, într-o adevărată diva, ce a reuşit tot ce şi-a propus, mai ales că imaginea ei a ajuns să vândă mult, după cum chiar ea a mărturisit.

Întrebată dacă povestea ei a impresionat oamenii, Bianca s-a arătat extrem de mândră: ”Dovedit? Pe rating. Cred că a fascinat foarte multă lume. Faţă aceea de la ţară care a plecat de la un anumit nivel, care nu avea, care îşi dorea şi care a reuşit tot ce şi-a propus atunci când era foarte tinerică şi foarte naivă. Eu sunt o persoană  controversată şi am un istoric carea mă recomandă. Cred că sunt mulţi oameni se regăsesc în  povestea vieţii mele. ”, a mărturisit Bianca.

Din faţă de la ţară, care îşi cauta rezolvarea problemelor sentimentale la televizor, Bianca a devenit una dintre cele mai căutate şi disputate dive de pe plaiurile mioritice.


O apariţie la televizor şi deja a prins gustul notorietăţii! Trei ani mai târziu şi deja se răsfaţa în braţele unui om de afaceri! Mirco Maschio tocmai încheia relaţia cu
Cristina Spătar şi caută alinarea în braţele  blondei.  În ciuda faptului că povestea de dragoste dintre Mirco şi Bianca a fost scurtă, dar intensă…  aceasta a determinat-o pe blondin să-şi dorească să cucerească showbizul autohton. Câţiva ani mai târziu, paparazzi o surprind în anturajul lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă recunoaşte, în 2009,  că i-a furat inima faţă venită din Petroşani. Acum, însă, ea şi-a întemeiat o familie şi e mai fericită că niciodată, întrucât Sofia, fiica ei i-a adus bucuria de care avea nevoie: ”Fericirea mea este Sofia, fiica mea.”
, a mărturisit ea.

Întrebată ce nu ar face în public, Bianca cu greu a găsit un răspuns: ” Eu sunt un om  atât de liber şi nu ştiu să fiu duplicitară şi fac lucrurile pe care le simt.”, a mai precizat ea.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Şişcanu, în costum de baie cu puţin timp înainte de a naşte! Cât de bine arată vedeta

Si-au pierdut copilul si acuza spitalul de musamalizare! Doi tineri din Arges, la capatul puterilor: "La ora cand copilul era la autopsie, pe foaie apare ca-l tratau"

Prietenii Loredanei Chivu sunt ingrijorati: "Ce ai slabit in halul asta?"! Fosta asistenta le-a dat imediat replica

Zodiile vor primi recompense pentru munca depusă până acum. Racii vor primi recompense din punct de vedere financiar

E OBLIGATORIU în toată România! Regula din CODUL RUTIER pe care nu o știe nimeni

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale. Evenimentul care l-ar putea readuce la Casa Albă

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies