Cum a reușit funerarenicolas.ro să devină una dintre cele mai apreciate firme de pompe funebre?

Distribuie pe:

fara descriere

Prin experiența acumulată în cei peste 15 ani de activitate, funerarenicolas.ro a reușit să se impună pe piața internațională și din Româna drept una dintre cele mai bune firme de pompe funebre internaționale și naționale. Prin promptitudine și servicii de calitate, prin oferirea de informații clare și detaliate despre pregătirea și desfășurarea demersului specific, dar mai ales prin compasiune și respect față de clienți, compania a devenit leader pe acest segment de servicii.

Decesul unui membru al familiei este o veste tristă, indiferent de locul, contextul și de situația în care survine acest eveniment. Pe lângă suferința produsă de eveniment în sine, decesul unei persoane poate genera și un moment de confuzie pentru persoana care trebuie să se ocupe de organizarea întregului demers. Pentru a scapa de toată bătaia de cap și pentru a rezolva rapid situația, cel mai bine este să apelați la servicii specializate ale unei companii, așa cum este Funerare Nicolas.

 

Dacă în cazul organizării unei înmormântări pe teritoriul țării lucrurile sunt relativ simple, ele se pot complica un pic în cazul în care este necesară repatrierea unui decedat de pe tritoroul altei țări. Iar  în cazul în care decesul a survenit ca urmare a unui accident sau a unei crime toate datele problemei se pot complica simțitor. Repatrierea în astfel de cazuri neputându-se realiza decât după finalizarea anchetei oficiale.

 

Funerare Nicolas este companie de pompe funebre specializată în realizarea de servicii funereare naționale și internaționale, asigurând tot ce este necesar atât pentru organizarea procesului pe teritoriul țării, cât și pentru repatrierea decedaților internațional. Cu pricepere și profesionalism, această companie prestează servicii funerare pe teritoriul întregii Europe, fie că este vorba de Italia, Franța, Anglia, Germania, Austria, Belgia, Suedia, Olanda, Republica Moldova. Standardele la care pot fi realizate aceste servicii respectă toate normele în vigoare și sunt de cea mai înaltă calitate.

Pentru a obține cele necesare readucerii în țară a decedatului sau pentru a putea întreprinde demersurile și a estima costurile implicate, familia trebuie să dețină toate informațiile privind țara, localitatea și împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment, precum și toate actele necesare efectuării repatrierii. În cazul în care nu dispuneți de acestea, compania se poate ocupa rapid și simplu și de acest aspect.

Costurile pot fi zero dacă persoana decedată avea o asigurare de viață activă în momentul survenirii decesului sau dacă decesul s-a produs în urma unui accident pentru care se pot solicita despăgubiri.

 

De ce să aplați la această companie de pompe funebre?

Cunoscând în detaliu toate informațiile și procedurile legale necesare pentru efectuare oricărui tip de repatriere sau înmormântare, firma reușește să satisfacă foarte bine toate nevoile clienților, oricât de pretențoși sau exigenți ar fi aceștia.

Iată care sunt cele mai importante aspecte pentru care merită să apelați la servicii:

  • Vor răspunde prompt și cu profesionalism oricărei solicitări.
  • Este o companie cu experiență, ce cunoaște toate reglementările naționale și internaționale necesare pentru realizarea oricărei înmormântări.
  • Asigură obținerea rapidă a documentelor necesare și a întocmirii dosarului.
  • Dispune de personal calificat pentru realizarea acestui tip de servicii.
  • Angajații companiei sunt amabili, răbdători și dornicii să rezolve rapid orice problemă.
  • Mașinile cu care se efectuează transportul sunt echipate la cele mai înalte standarde pentru a garanta siguranța și legalitatea transportului.
  • Oferă prețuri competitive și corecte.

Toate aceste detalii sunt foarte importante pentru a vă oferi garanția că alegeți să lucrați cu cei mai buni. În plus compania oferă consultanță completă și are grijă de toate formalitățile necesare, de la documentația inițială, la efectuarea transportului.

Dacă  sunteți în situația dramatică de a avea o persoana decedată în altă țară și aveți nevoie de servicii de transport funerar și repatriere decedați, Servicii Funerare Nicolas vă poate veni în cel mai scurt timp posibil în ajutor.

Promptitudinea, exactitatea informațiilor oferite, punctualitatea, seriozitatea, colaborarea cu  asociațiile funerare din Europa și Consulatele Românesti, logistica și personalul autorizat sunt atuurile  care contribuie la aprecierea și poziționarea companiei în  fruntea clasamentului funerar de repatriere din România.

Compania are sediul in Bucuresti și puncte de lucru în Germania și Italia, este o firmă cu mare autoritate pe piața din Romania în ceea ce privește repatrierea persoanelor decedate. Ea pune la dispoziți toate informațiile de care aveți nevoie prin intermediul website-ului Funerarenicols.ro și  garantează, prin mijloacele de transport folosite și cunoașterea legislației internaționale din domeniu,  cele mai sigure servicii de repatriere.

Dacă aveți nevoie de oricare dintre servciile funerare furnizate tot ce aveți de făcut este să telefonați la companie și să solicitați ce aveți nevoie chair prin intermediul chat-ului online disponibil pe site. Cu amabilitate și profesionalism, personalul de acolo va răspunde la toate intrebările și va căuta cea mai bună soluție pentru urgentarea procesului, venind cu o ofertă de preț cât mai avantajoasă.

 

Ținând seama de toate aceste aspecte aveți garanția că întreaga procesiune pentru efectuarea transportului va decurge în cele mai bune condiții și fără incidente. Mărturiile a mulți beneficiari mulțumiți sunt cea mai bună carte de vizită pentru a vă convinge că faceți cea mai bună alegere.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate