Cum a reușit să o împace Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a surprins întreaga lume mondenă de la noi, mai ales că s-a tot discutat despre faptul că bărbatul ar fi fost violent cu frumoasa vedetă TV.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, zilele trecute, cei doi au decis să își mai dea o șansă și au plecat, împreună, în Hong-Kong, loc în care Alex Bodi are de încheiat o serie de afaceri, iar Bianca Drăgușanu este răsfățată cu tot felul de cadouri care mai de care mai scumpe.

Citeste si: Aceasta este colecţia FABULOASĂ de genţi a Biancăi Drăguşanu! Bine aţi venit în dressing-ul de lux al vedetei! FOTO!

Citeste si: Surpriză de proporții! Bianca Drăgușanu, prima fotografie cu burtica de gravidă! A facut-o publică imediat după ce a recunoscut că s-a împăcat cu Alex Bodi

Citeste si: Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu nu mai este o femeie singură! Cine este bărbatul cu care se iubește diva

Cu toate acestea, spun sursele noastre, chiar dacă acum totul pare, din nou, roz între cei doi, lucrurile au fost teribil de complicate înainte de împăcare. Astfel, ne-au precizat amicii Biancăi Drăgușanu, vedeta îl blocase pe toate mijloacele de comunicare posibile, iar Alex Bodi s-a văzut, brusc, în imposibilitatea de a mai lua legătura cu senzuala blondină. Cu toate acestea, omul de afaceri nu a ”disperat” și, cu răbdare, timp de mai multe zile, a tot încercat să ia legătura cu Bianca Drăgușanu prin intermediul amicilor săi. Într-un final, Bianca a răspuns, totuși, la un număr de telefon pe care nu îl avea în agfendă, iar la capărtul firului era chiar Alex Bodi. Conversația lor nu a fost una prea simplă, Alex încercând să îi explice Biancăi că își asumă toate greșelile făcute și că nu le va mai repeta niciodată, doar să mai primească o șansă.

”Bianca, la început, voia să îi închidă telefonul, dar, din curiozitate, a acceptat să vorbească cu el. Voia să îl audă cum își cere scuze și cum își motivează gesturile pe care le-a făcut. Apoi, văzând că el chiar regretă sincer cele întâmplate și că, cu adevărat, simte ceva pentru ea, a acceptat să îi mai dea o șansă. El i-a propus să meargă împreună în Hong-Kong, chiar dacă acolo are de încheiat niște afaceri serioase, iar ea, de test, a acceptat. Este, ca să spun așa, o vacanță de probă pentru el, doar după ce se vor întoarce vopr putea spune, cu adevărat, dacă mai formează sau nu un cuplu”, ne-a spus un amic apropiat de-al Biancăi Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relație cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut primele pagini ale presei cu relația lor plină de năbădăi. Cei doi și-au început relația în mod oficial în septembrie 2018 și mulți dintre fanii blondinei o vedeau ajungând la altar alături de noul iubit. Deși păreau că se potrivesc de minune, în decembrie ei s-au despărțit, iar noaptea de Revelion l-a găsit pe Bodi în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit o fiică. Despărțirea dintre Alex și Bianca nu a durat mult, iar diva blondă l-a primit înapoi în brațele ei pe milionarul care o făcea fericită, chiar dacă acesta tocmai îi dăruise un inel de logodnă fostei. Nici a doua încercare de relație nu a durat prea mult, pentru că la începutul lunii martie, ei și-au spus adio din nou.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: