Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

Cornel Galeș a murit, duminică, într-un cumplit accident de circulație în Spania, iar a doua zi, fosta lui iubită și, până în acel moment, parteneră de afaceri, Viviana a zburat spre Valencia pentru a se ocupa de cele necesare repatrierii trupului neînsuflețit.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Doar că, așa cum prevede legea, procedurile în asemenea cazuri sunt extrem de complicate, motiv pentru care Viviana a făcut eforturi incredibile pentru a rezolva repatrierea trupului lui Cornela Galeș.

Citeste si: Am găsit-o pe fiica lui Cornel Galeș, cea pe care o căuta toată lumea! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia

Citeste si: Am refăcut drumul morţii lui Cornel Galeş! Vezi motivul pentru care un impact frontal este puţin probabil pe şoseaua care l-a dus pe Galeş de la Valencia la Torrent! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Când și-a dat seama Cornel Galeș că va muri! ”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat”

Din acest motiv, susțin sursele noastre, Viviana s-a văzut nevoită să apeleze la singura variantă posibilă pentru a obține actele necesare pentru ca regretatul Cornel Galeș să se poată întoarce în țară și să fie înmormântat alături de Zânica lui, Ileana Ciuculete. Mai exact, a reușit să o contacteze pe fiica cu care Cornel Galeș nu a mai vorbit deloc în ultimii ani. ”Din ceea ce am înțeles, Viviana a discutat cu Claudia și au rezolvat toate aspectele birocratice. Nu se putea altfel, mai ales că Viviana nu este rudă cu el. Oricum, ea va aduce doar corpul lui Cornel Galeș, toate efectele lui personale vor putea fi ridicate de la autoritățile spaniole doar de moștenitorii direcți ai lui, adică Claudia, fiica lui”, ne-a spus un apropiat de-al regretatului Cornel Galeș.

fara descriere

Culmea, ne-au precizat sursele noastre, în ciuda faptyului că avea o relație cât se poate de dificilă cu tatăl ei, Claudia a rezolvat imediat ce avea de făcut, motiv pentru care Viviana s-a putut ocupa în liniște de restul celor necesare pentru ca trupyul lui Cornel Galeș să fie adus în România și înmormântat, așa cum a spus-o în repetate rânduri, alături de Ileana Ciuculete.

fara descriere

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus, duminică seara, Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate