Cum a reușit Will Smith să se mențină în formă în industria cinematografică de la Hollywood

Will Smith este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Iată cum a reușit să se mențină în formă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! Te-ai întrebat vreodată cum a reușit actorul Will Smith să se mențină în formă în industria cinematografică de la Hollywood? Iată răspunsul, mai jos!

Citeste si: Mirela de la Insulă, în prag de nuntă! Are un număr colosal de invitați! Când are loc evenimentul

Actorul american a mărturisit că nu s-a atins de niciun strop de alcool timp de zece ani, motivul fiind chiar sănătatea organismului său, conform știripesurse.

Mai mult decât atât, Will Smith a mai mărturisit că a făcut acest lucru în primii ani de carieră ai lui, acum având vârsta de 50 de ani.

Citeste si: Mario Fresh, criticat dur după ce a făcut mișto de premiul de 5000 de lei! Reacția artistului: „Sunt un băiat dintr-o familie modestă”

"În urmă cu zece ani aș fi fost jenat, aș fi fost nervos. Aș fi rămas în camera mea de unul singur, aș fi convocat o întâlnire cu toată lumea ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat", a spus Will Smith într-o emisiune tv.

Citeste si: None și Andy, foști concurenți Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care Simina a plâns! None neagă că ar fi spus că vrea să facă un cuplu cu fosta iubită a lui Jador

De asemenea, Will Smith a mai recunoscut că în tinerețe se concentra asupra presiunii de a fi "cel mai mare star de cinema din lume".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate