Cum a scăpat Nicolae Guță de divorțul de Cristina! Avem detaliile negocierilor dintre cei doi

După ce i-a născut un băiețel lui Nicolae Guță, soția acestuia, Cristina a luat o decizie care i-am suprins pe toți cei apropiați lor și, fără să stea pe gânduri, a întregistrat la Tribunal cererea de divorț.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cristina - soția manelistului din 2016 - a decis să introducă acțiune de divorț, lucru pe care l-a făcut la Judecătoria Târgoviște, pe 20 august 2019, în cererea având ca obiect ”divorțul cu copii” blonda fiind în postură de ”reclamantă” și Nicolae Guță în rolul ”pârâtului”.  

Citeste si: Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie! Gabriel a apelat la un psihoterapeut!

Citeste si: Declarațiile lui Nicolae Guță despre zvonurile că are cancer sau SIDA

Citeste si: Legătura secretă dintre Carmen de la Sălciua şi Nicolae Guţă: “Frumoasă pereche! Ai grijă că face copii mulţi”

Evident, când a văzut că se îngroașă gluma, Nicolae Guță s-a dat peste cap pentru a o calma pe Cristina. Primul pas pe care l-a făcut a fost să îi promită acesteia un botez pentru miculț cum nu s-a mai văzut în Petroșani. ”Vrea să facă o petrecere uriașă, la Petroșani, o petrecere la care să invite sute de oameni care să fie martori la botezul lui Eden Nicolae. A vorbit cu Cristina, culmea, ea a început să pună întrebări cu privire la cheltuieli, iar Guță a zis clar că nu îl interesează cât costă, că e dispus să plătească și sute de mii de euro pentru copilașul lui. Cred că va fi o petrecere cum nu a mai fost în Petroșani, cu meniuri făcute la restaurante din București, cu aranjamente scumpe...”, ne-a dezvăluit un apropiat al manelistului Nicolae Guță.

fara descriere

Dar, pare-se, asta nu a fost de ajuns, iar Cristina nu a renunțat la ideea divorțului de Nicolae Guță și, mai mult decât atât, nu a anulat acțiunea din instanță. Așa că manelistul a plusat, sperând să o înduplece pe Cristina. ”Nicolae Guță i-a pus la dispoziție tot ce și-ar fi putut dori Cristina. Și, la un moment dat, cum era era tot nemulțumită, a făcut-o șefă pe averea lui. Adică acum raportează și îi dă ei toate încasările pe care le face, ea decide cum se cheltuiesc banii. Are toți banii lui pe mână și în plus i-a pus pe toți cei din Petroșani să asculte de ea, chiar dacă sunt copiii lui, chiar dacă sunt rudele lui, toți trebuiie să asculte de ea. Normal, i-a cumpart o mașină, o lasă să meargă unde vrea ea, să își revină după naștere, toți se ocupă ce copilul lor, doar să nu mai fuie stresată Cristina”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. De curând însă a apărut și al 12-lea, băiețelul Edan Nicolae, cel cu Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, iar la un moment dat Nicolae Guță era de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate