Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în 3 luni

Adelina Pestrițu afișează o siluetă de invidiat

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în 3 luni


In articol:

În cele 9 luni de sarcină cu Baby Zeny, Adelina Pestrițu a „câștigat' 14 kilograme.

Împotriva acestui surplus ponderal a „inventat' bruneta vestita SOMODIETA, regimul care a ajutat-o să topească tot plusul.

Adelina Pestrițu nu a așteptat prea mult, ci a luat măsuri de îndată. Era și greu, având în vedere că toată viața sa a avut un corp suplu. E adevărat că stilul de viață a ajutat-o, însă regimul acesta a făcut minuni pentru ea.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Fotografia cu Adelina Pestrițu care a stârnit o adevărată revoltă. Răspunsul acid al vedetei: „Să luăm la pile oasele că ni se văd?”

Citeste si: Adelina Pestrițu, mămică pentru a doua oară! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp și fanii sunt în extaz

Citeste si: Adelina Pestrițu, speriată de coronavirus, după ce Pink și fiul ei au suferit din cauza virusului: „Stai în casă ca să nu stăm la spital!”

Cum a slăbit Adelina Pestrițu 14 kilograme în 3 luni

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon', povestea Adelina Pestrițu acum mai bine de un an.

Citește continuarea în REVISTA AVANTAJE

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate