Vedete

Cum a slabit Ozana Barabancea cu ajutorul clismei: "Dupa 20 de minute am zis ca renasc"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum a slabit Ozana Barabancea cu ajutorul clismei: "Dupa 20 de minute am zis ca renasc"icon photo

Ozana Barabancea a reusit, cu siguranta, sa devina transformarea ultimului an din showbiz, dupa ce a topit cateva zeci de kilograme.


Soprana a decis sa faca o schimbare majora in viata ei, iar acum parca nu se mai opreste din slabit.

Invitata la o emisiune TV, Ozana a marturisit ca una din metodele care a ajutat-o sa-si detoxifice organismul a fost clisma, pe care o recomanda tuturor."Se facea coada unde se detoxifia colonul. Apropos de chestia asta, cred ca este civilizat si de bun simt sa faca toata lumea asta. Daca as avea putere as da o lege astfel încat romanasul nostru sa fie obligat sa faca asta o data la sase luni. Prima zi m-am speriat. M-am gandit cum sa ma asez pe aparatul acela. Timp de 20 de minute pe ceas am stat pe acel mastodont. Nu e nevoie sa te dezbraci în pielea goala. Nu a fost tocmai placut sa ai crampe, dar dupa 20 de minute am zis ca renasc. Am facut curatenie generala", a spus ea la un post tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune