Vedete

Cum a stat Giani Kirita 4 luni la Exatlon fara sa faca sex, in Dominicana? "Te uitai la fetele in costum de baie..."

Giani Kirita a explicat de ce nu i-a facut avansuri nici unei femei de la Exatlon timp de 4 luni, cat a stat in Republica Dominicana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cum a stat Giani Kirita 4 luni la Exatlon fara sa faca sex, in Dominicana? "Te uitai la fetele in costum de baie..."icon photo

Giani Kirita a marturisit ca a simtit atractie sexuala pentru unele dintre fetele de la Exatlon, insa nu a actionat niciodata in acest sens. Fostul fotbalist a declarat pentru show-ul online a lui Madalin Ionescu faptul ca timp de 4 luni si-a alungat orice gand legat de femei sau de sex.


„Eram in cotet, ma uitam pe tavan si visam mancare. Copanele zburau asa, pe o scandura, si la un moment dat imi ziceam: „Giani, te rog frumos, du-ti in alta parte gandurile, copanele astea nu exista”. Si asa ma motivam! Cat despre subiectul de dinainte (cum a stat in jungla timp de 4 luni fara femei n.r.), se intampla cam acelasi lucru: nu exista. Ignore total. Bine, te mai uitai, iti dai seama, ca eram 10 cu 10 la proba, fetele fiind in costum de baie, te mai uitai.


Nu a fost vorba de nimic, nu eram focusat pe asa ceva. Si chiar daca era, nu sunt genul sa apar in fata camerelor de luat vederi si sa fac asa ceva”, a povestit Giani Kirita la Madalin Ionescu Show.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune