Cum a transformat un constănţean 200 lei în 400.000 lei

Mulţi joacă la pariuri ca să câştige bani „de-o pizza”, dar acest băiat a dat lovitura cu un singur bilet. Preferă să rămână anonim, aşa că îi vom spune „pariorul din Constanţa”. A mizat 200 de lei şi a câştigat aproape 400.000 de lei.

Autor: R.L.

Pariorii cu experienţă spun că este bine să ai cât mai puţine meciuri pe bilet ca să fii pe plus pe termen lung, dar iată că există şi excepţiile care confirmă regula. Constănţeanul a câştigat un apartament cu trei camere sau un automobil de lux în numai câteva minute de concentrare şi de inspiraţie. A pus 19 meciuri de fotbal din 8 campionate europene pe un singur bilet: două meciuri din Serie A (rezultat final), patru din Ligue 1 (rezultat final, pauză/final, nu înscrie), două din La Liga (rezultat final, pauză/final),

trei din Premier League (rezultat final, pauză/final, ambele înscriu), trei din Bundesliga (peste 2,5 goluri, oaspeţii înscriu), două din Belgia (gazdele înscriu, pauză/final), două din Liga 1 Betano (oaspeţii înscriu, rezultat final) şi unul din Rusia (rezultat final).

Păţania lui Claudiu Vaişcovici

Cota finală, adică produsul cotelor fiecărui meci în parte, a fost 1771,25. Pentru că au fost multe meciuri o pe bilet, a primit şi un bonus de 50.000 de lei, ajungând să câştige, în final, 387. 388,84 adică aproape 85.000 de euro. Cei din industrie spun că este cea mai mare sumă plătită de o agenţie de pariuri.Câştigul poate fi catalogat fabulos, dar îţi şi trebuie o doză de nebunie ca să pui atâţia bani pe un bilet cu 19 meciuri. De obicei, cei care joacă asemenea bilete riscă cel mult 10 lei, şi pe aceia cu inima strânsă.

De ce? Pentru că este o aventură de genul celora referitoare la care auzi recomandarea: „nu încerca aşa ceva la tine acasă!”. Se întâmplă foarte rar ca un asemenea bilet să iasă. Iată ce povestea fostul dinamovist Claudiu Vaişcovici: „Am pierdut 770 de milioane (n.r.- de lei vechi) pe un bilet cu 14 din 16 meciuri. Aveam GG 4+ la Arsenal- ŢSKA Moscova, a fost 2-2, erau mai multe selecţii pe goluri multe şi au ieşit primele 14.
Mai aveam pe bilet două meciuri care se jucau duminica: Sassuolo cu Benevento, care era deja retrogradată, victorie Sassuolo- 1.60. În minutul 15 a fost 0-1, apoi 1-1, apoi în minutul 66 a fost 2-1, iar în 75 s-a făcut 2-2 şi aşa a rămas. Mai aveam o şansă să câştig bani buni: ultimul meci pe bilet, Manchester United cu WBA, retrogradata retrogradatelor. Pentru că victorie Man Utd era 1.20,
am luat -1, la cotă 1.60. A bătut WBA cu 1-0! Pe un bilet de 770 de milioane m-au scos două meciuri cu cotă 1.60, asta a fost!

 

Atletico Madrid i-a dat emoţii

Revenind la pariorul din Constanţa, acesta a explicat de ce a mizat atâţia bani: „Poate unora le plac maşinile şi investesc în asta. Mie îmi place să pariez. E adrenalină, e miză importantă, pot spune că parierea este tot un sport. Prefer să pariez pe primele ligi. Aici sunt cele mai sigure meciuri. Nu urmăresc toate partidele, doar ultima, dacă mi-au ieşit anterioarele”

Biletul de aproape 400.000 de lei nu a fost scutit de emoţii. Era să îl scoată Atletico Madrid, după ce PAOK Salonic îi stricase în aceeaşi zi un bilet pe care ar fi câştigat 220.000 lei câştig. Care este secretul constănţeanului? L-a dezvăluit chiar el: „Merg pe meciuri mari şi echipe cunoscute. Am pariat că echipele care au fost în Champions League vor primi gol, iar la celelalte evenimente am pariat pe echipa favorită. De obicei pariez 100-200 lei de 3-4 ori pe săptămână. Am mai avut câştiguri mari, dar ca acum niciodată”.

Inspiraţia este decisivă, însă câteodată, această lipseşte cu desăvârşire, caz în care ne putem inspira din avancronicile specialiştilor care publică . Iată ce declara fostul stelist Marian Aliuţă într-un interviu acordat pentru site-ul comunităţii pariorilor online din România: „La pariuri e nevoie de intuiţie, altfel ar câştiga toţi fotbaliştii. Pariez pe ce meciuri cred că sunt de jucat în ziua respectivă. Joc 2-3 meciuri pe bilet, dar am prieteni care pun mai mulţi bani pe cote de 1.10-1.20, considerând că sunt meciuri sigure, însă, în realitate, nu există pariu sigur”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Noul serial marca Netflix ,,Squid Game" a generat încasări uriașe de la apariție. Vezi cât valorează în total serialul până în momentul de față

Motivul pentru care unele persoane vaccinate anti-COVID pierd lupta cu boala! „Aceşti oameni sunt...”

Octavian Jurma, scenarii sumbre! „10.000 de români vor fi uciși de COVID-19 în următoarele 2 săptămâni”

Horoscop 22 Octombrie 2021: dorințele Vărsătorilor sunt pe cale să se îndeplinească, Leii sunt extrem de pozitivi

VESTE ȘOC despre Celine Dion! Anunțul cutremurător venit chiar acum: "Am inima zdrobită"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Iarna 2021-2022 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai fost una la fel

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies