Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România. Planul i s-a năruit în fața ochiilor:  „Să mai spuneți să nu dăm totul, că așa câștigăm!”

Planul lui Zanni de a o elimina pe Elena Marin din competiția Survivor România s-a năruit!

Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Elena Marin este în pericol de eliminare la Survivor România. Deși aparent sălbaticii susțin că problemele dintre ei au fost discutate si rezolvate, Zanni nu se lasă până nu o va vedea pe dansatoare afară din competiție.

Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România

Alături de cei mai apropiați concurenți din echipa roșie, Zanni a pus la punct o strategie care să o aducă din nou pe Elena Marin la votul publicului. Faimoșii și-au propus să piardă cel de-al doilea meci de imunitate din această săptămână, pentru a o propune pentru eliminare pe Faimoasă.

Citeste si: Cât este marele premiu Survivor România 2021. Câștigătorul sezonului 2 se întoarce acasă mai bogat

Planul s-a năruit, pentru că în confruntările directe cu Războinicii nimeni nu vrea să piardă și să pară un jucător slab. Faimoșii au reușit astfel să câștige meciul de imunitate la Survivor România.

Elena:  S-a pus problema de a se pierde acest joc și nu voiam.

Acesta e jocul cel mai important pentru echipă, să nu plece nimeni de la noi și mi-e frică să nu fiu nominalizată.

Roxana:  În timpul jocului, i-am spus lui Zanni „se pare că am cam dat astăzi, nu ne-am jucat pe teren, e bine să mai faceți, să mai spuneți să nu dăm totul, că așa câștigăm”.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Zanni: Mi-ar fi plăcut pierdem jocul ăsta pentru o strategie întunecată, în care era aranjat să iasă Elena, să se ducă acasă.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre Jador! Ce vrea să facă în momentul în care Faimosul se întoarce de la Survivor România 2021

Elena Marin a aflat despre strategia colegilor săi, însă acest lucru nu a afectat-o pe traseu, ci a motivat-o să dea tot ce are mai bun.

„M-am ambiționat la auzul acestei strategii și mi-am dat seama că nu trebuie să mă plâng că cineva nu mă place, să încerc le fac pe plac și să-mi pierd energia. Trebuie să mă încarc pozitiv de orice aud, să mă focusez pe mine și să demonstrez și vom ajunge să jucăm individual”, a spus Faimoasa. 

Zanni de la Survivor România: „Sunt șeful la suferință!”

Zannidache și-a făcut un obicei de a o taxa pe Elena Marin pentru orice lucru pe care îl face la Survivor România. De această dată, Faimosul a fost deranjat de faptul că dansatoarea a vorbit despre suferința tatălui ei, după ce au câștigat meciul de imunitate.

„Mi-e somn, sunt rupt de foamne, nu am energie și nimic din ce se întâmplă în echipa mea nu mă trezește, nu e adrenalină, nu mă regăsesc deloc. Elena o dă în drame, păi unde suntem aici? Parcă o vedem pe Georgiana care a venit să-și caute tatăl.

Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România
Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce spunea Andreea Antonescu înainte de a ajunge la Survivor România 2021! ”Nu fii atât de nebună”

Eu sunt șeful la suferință, ești nebun? Dacă spun eu poveștile mele, plânge lumea. Dar vin aici să le spun, cu asta mă bag în față, să vezi cât am plâns?  De-asta am câștigat, că ăla e bolnav și eu sunt îndurerat? Ce stăm să ascultăm?”, a spus Zanni.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Blaze de la Mireasa, sezonul 3. Artistul a avut parte de multe greutăți în viața sa

Doliu în lumea presei! O cunoscută jurnalistă s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19

Moşii de iarnă 2021. Ce semnificaţie are Sâmbăta Morţilor

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

SUA reînvie terorismul islamic ca să-i facă viața grea lui Putin. Urmează o nouă "Primăvară Arabă"?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies