Cum ar fi aratat vedetele de azi in urma cu 100 de ani. Fotografii de senzație cu divele momentului purtând coafuri de epoca sau costumații specifice perioadei în care a avut loc MAREA UNIRE

Vedetele de azi aveau vreo șansă să aibă același statut public și în urmp cu 100 de ani? Este o întrebare interesantă, așa că iată câteva fotografii sugestive, care vă ajută găsiți singuri răspunsul.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere

Nici dacă am fi înzestrați cu o imaginație extrem de bogată nu ne-ar fi ușor sa ne închipuim cum ar fi arătat vedetele noastre în urmă cu o sută de ani. Din fericire, ne-au ajutat chiar ele, fie costumându-se, în diverse ocazii, în ținute de epocă, fie doar adoptând coafuri specifice vremurilor de demult.

fara descriere

fara descriere

Astfel, iat-o pe Andreea Ibaka, Adela Popescu, Delia, Loredana, Gina Pistol sau Iulia Albu altfel decât așa cum v-au obișnuit la fiecare apariție, extravagante, elegante și mereu în pas sau în linie cu tendințele.

Unele dintre vedete au îmbrăcat ținutele de epocă doar pentru un rol într-un film sau pentru o sedință foto. Însă rezultatele sunt mai mult decât satisfăcătoare și ni le arată așa cum fanii nu au avut ocazia să le vadă în lumina reflectoarelor

Iulia Albu, singura pentru care o apariție într-o ținută de epoca reprezintă o normalitate cotidiană

fara descriere

Putem considera că singura exceptie ar fi reputatul fashion editor Iulia Albu, pentru care o coafură seculară nu reprezintă altceva decât o normalitate, când reușește să o integreze într-o ținută ieșită din tipare, așa cum îi e felul.

Dacă ar fi fost creator de modă în urmă cu un secol, așa ar fi arătat o prezentare de modă marca Botezatu

fara descriere

fara descriere

Cătălin Botezatu este, astăzi, unul dintre cei mai valorosi creatori de modă ai României. Dar, oare, acum 100 de ani ar fi avut succes dacă alegea tot cariera de designer? Spunem DA fără nici o reținere. Însuși Cătălin Botezatu a conceput o colec'ie de haine de epocă, așa că ne-a ajutat singur să realizăm că s-ar fi descurcat chiar și pe vremea bunicilor noștri la capitolul modă. Ce să mai, talentul nu are nicio legătură cu epoca în care se manifestă.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate