Cum ar putea Elena Udrea sa scape de extradare! "Asul din maneca" al fostului ministru

Elena Udrea ar putea sa scape de extradare datorita faptului ca este mama, iar legislatia din Costa Rica ofera protectie femeilor care au copil.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Legea in Costa Rica e foarte dura in privinta nedespartirii mamei de copil. Fetita nascuta in urma cu 10 zile este cetatean al acelei tari, iar Elena Udrea, ca mama a unui cetatean costarican, va avea multe avantaje. Potrivit unor surse, avocatii Elenei Udrea au pus accentul pe faptul ca fostul ministru este mama, iar legea nu desparte copilul de mama.

Avocatul Elenei Udrea a sustinut la TV dupa retinerea fostului ministru al Turismului ca nu exista nicio sansa ca aceasta sa fie extradata.

"Probabil vor fi urmate procedurile prevazute de legea din Costa Rica, dar ele nu pot fi mult diferite de procedurile care au fost in Serbia in cazul Sebi Ghita", a declarat Veronel Rădulescu la Realitatea TV.

Elena Udrea a nascut pe 20 septembrie o fetita perfect sanatoasa, care a primit numele Eva Maria. Medicii i-au dat nota 10 la nastere bebelusului.

„Nu exista nicio sansa sa fie extradata, pentru ca fetita va primi cetatenie costaricana, iar statul Costa Rica protejeaza copiii si nu permite separarea fetitei de mama. Noi, avocatii, vom continua demersurile si speram sa obtinem o solutie de anulare a acestei decizii abuzive”, declara avocatul Elenei Udrea, Veronel Popescu, dupa ce fostul ministru al Turismului a nascut.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate