Cum arată altarul din casa părinţilor lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini in Parcul Tei din Capitală Imagini exclusive!

Acum cinci ani, cazul lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini sălbăticiţi în Parcul Tei din Capitală a fost unul dintre cele mai mediatizate, revoltând întreaga ţară cu cele întâmplate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Acum însă, chiar dacă lumea a început să uite ce s-a întâmplat, părinţii îndureraţi ai băieţelului nu îşi pot şterge din memorie cele petrecute şi, mai mult chiar, au decis să facă în casă un locşor, un altar, dedicat lui Ionuţ Anghel.

Locul în care părinţii lui Ionuţ Anghel au făcut altarul este în dormitorul lor şi are în jurul lui câţiva îngeraşi făcuţi de mama băieţelului, cu toţii semănând perfect cu micuţul care şi-a cunoscut sfârşitul în cel mai crunt mod cu putinţă. Evident, tot acolo este şi o fotografie cu el, pe calendarul pe care, de Sărbătorile de Iarnă l-au primit de la grădiniţă, cu băieţelul purtând o căciuliţă de Moş Crăciun, zâmbind larg şi fericit. Mai mult, unul dintre îngeraţii cafre păzesc fotografia lui Ionuţ Anghel are un suport de lumânare, o lumânare care este, în permanent, aprinsă, semn că micuţul nu poate fi uitat şi că părinţii lui se roagă, în fiecare moment, ca sufletul lui să fie liniştit, să îi vegheze.
De altfel, aşa cum a şi spus-o, Andreea Anghel este convinsă că sufletul lui Ionuţ Anghel, dar şi memoria acestuia, trebuie cinstită de cei din jur pentru că, şi datorită lui, s-au schimbat lucrurile în Capitală. ”Suntem aici, mulţi dintre noi datorită ţie, trăind intr-un oraş în care ne simţim în siguranţă, şi datorită faptului că, după dispariţia ta tragică, care a şocat întreaga Românie, au urmat paşi importanţi în aceasta direcţie, care erau de necrezut, înaintea morţii tale...”, explica Andreea Anghel, într-una dintre postările ei pe contul său de socializare.


Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.
Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

BOMBA pensiilor: Se dau super mulți bani! Surpriză fără precedent pentru 7 milioane de români

Alertă printre salariați! Guvernul a decis: Salariile acestor angajați vor fi înghețate

Spovedania mamei lui Ionut, băieţelul sfâşiat de câini! ”Mă blocasem în acea suferinţă” Andreea Anghel s-a hotarat sa rupa tacerea si face dezvaluiri cutremuratoare! Cum se...

Familia lui Ionuţ Anghel, amânată din nou de judecători! Când află tatăl băiatului ucis de câini dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies