Cum arăta Andreea Antonescu când au ajuns salvatorii la ea. Ce le-a spus polițiștilor, la fața locului: „Eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări”

Cum arăta Andreea Antonescu în momentul în care oamenii legii au ajuns la ușa casei sale de unde a pretins că este sechestrată de iubitul ei.

Distribuie pe:


In articol:

"Vreau să trimiteți o mașină!" a spus, în miez de noapte, Andreea Antonescu, la 112! Cântăreața părea tulburată și i-a spus dispecerului că are nevoie de ajutor fiindcă este ținută cu forța într-un apartament. Polițiștii n-au spart ușa, pentru că - aparent - n-au reușit să o identifice și deși vedeta putea să fie în pericol, au încercat să o găsească prin mijloace mai puțin convenționale. Operațiunea de salvare a durat 4 ore și a fost degeaba.

Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu să trimiteți o mașină la Exclusive Residence.

Dispecer 112: Unde e asta?

Ștefan Manolache: Andreea Antonescu, lasă telefonul...

Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec, acum, de-aici!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Dispecer 112: Unde, doamnă? Andreea Antonescu: ... știu... și asta numai din cauza..pe care mi le faci!

Înainte ca Andreea Antonescu să ofere vreun indiciu despre unde se află, apelul s-a întrerupt brusc.Ca să găsească adresa, polițiștii au cerut coordonatele și au aflat că strigătul de ajutor a venit dintr-un complex rezidențial din Iași.

Imediat, au plecat într-acolo două echipaje numai că n-au reușit să identifice apartamentul, iar ea nu le-a mai răspuns la telefon. Cu singurul indiciu pe care l-au avut, acela că apelanta a fost Andreea Antonescu, l-au sunat pe iubitul vedetei, dar degeaba.

CLAUDIA COSTANDIȘ, reporter Kanal D: Când au văzut că nu-l găsesc nici pe el, nici pe iubita sa celebră, polițiștii au mers tatăl lui Ștefan Manolache, un cunoscut afacerist din Iași. Surprins să-i vadă, bărbatul le-a deschis ușa, apoi, și-a sunat - disperat - fiul. La scurt timp după convorbireatelefonică, oamenii legii au bătut din nou la ușa cuplului monden.

Citeste si: Andreea Antonescu, prima reacție după apelul fals la 112

Cum arăta Andreea Antonescu când au ajuns salvatorii la ea. Ce le-a spus polițiștilor, la fața locului: „Eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări”

După 4 ore, când într-un final a deschis ușa, Andreea Antonescu părea teafără și nevătămată. Surse din poliție spun însă că se cam clătina pe picioare și nici coerentă nu prea era. În aceeași stare euforică, ar fi fost și iubitul.

BEATRICE ROMANESCU - PURTĂTOR DE CUVÂNT AL IPJ IAȘI - Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Aceasta a negat faptul că a efectuat apelul și a declarat că nu are nicio problemă. În consecință, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă de 4 000 de lei.

La câteva ore după bizara întâmplare, cântăreața a venit cu lămuriri. Nu așa s-a întâmplat, le transmite fanilor, dar nici nu contestă amenda.

ANDREEA ANTONESCU: N-am fost deloc sechestrată.În clipul pe care l-a postat pe Instagram, Andreea Antonescu pretinde că altcineva - care era în vizită - ar fi apelat, din greșeală, 112. Când a răspuns, angajatul STS ar fi interpretat greșit o discuție pe care ea o purta cu iubitul, în acel moment.

ANDREEA ANTONESCU: Pe fundal, eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări, nu găseam nici cheile de la casă, nici telefonul și ce s-a înregistrat la 112, ați văzut și voi, ca și mine.

Citeste si: Poliția o contrazice pe Andreea Antonescu, după ce a a spus că un copil a sunat la 112. Avem înregistrarea apelului 112 dintre artistă și dispecerul poliției

Potrivit unor surse din poliție, altfel stă povestea. Cei doi îndrăgostiți - a căror relație n-a fost mereu lapte și miere - au golit mai multe pahare, apoi s-ar fi luat la ceartă. În toiul discuției aprinse, vedeta a vrut să părăsească apartamentul iubitului însă el i-ar fi interzis, moment în care ea a sunat la 112. !! Chiar dacă a negat scandalul, adevărul a ieșit la iveală odată cu înregistrarea.

Galerie foto 
Citește și:

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, la un pas de izbucnit în lacrimi pe internet! „Nu aveți inimă și suflet!”

Dani Mocanu a fost sunat de femeia care l-a trădat, după ce a ascultat piesa pe care i-a compus-o. Ce reacție a avut femeia

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

Simona Gherghe, dată de gol de o poză din emisiune! Ce se întâmplă când nu se filmează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies