Cum arată apartamentul unei actriţe celebre! Raluca Aprodu vrea să îşi închirieze locuinţa!

Nu mai e un secret cum arată apartamentul unei actriţe celebre.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar cum arată apartamentul unei actriţe celebre. Raluca Aprodu, una din cele mai talentate actriţe de teatru ale noii generaţii, care a apărut şi în serialul Las Fierbinţi, a dat un anunţ pe site-urile de imobiliare. (vezi ce spune Raluca despre relaţia ei cu fiul Maiei Morgenstern)

Citeste si: Sabina Lisievici, aniversare la Palat! Actrița româncă a pășit pe urmele Reginei Elisabeta! “Nu îmi doresc decât să joc cât mai mult și la noi în țară și să mi se recunoască talentul!”

Citeste si: Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei: “Mi se părea că nimeni nu mă mai înțelege”

Citeste si: Ce s-a întâmplat după ce s-a aflat despre drama fostei actrițe XXX care a ajuns să locuiască în canale

Cum arată apartamentul unei actriţe celebre: "Disponibil pentru ocupare imediată"

„Apartament cu două camere de închiriat, zona Unirii-Timpuri Noi.  Disponibil pentru ocupare imediată, apartamentul beneficiază de balcon, geamuri termopan, aer condiţionat;  Apartamentul este dotat cu parchet, gresie, faianţă, cabluTV, telefon, internet, mobilat complet”, se arată în anunţ.

fara descriere

Cum arată apartamentul unei actriţe celebre: "Preţ: 450 euro pe lună” 

Cei interesaţi pot vedea cum arată apartamentul unei actriţe celebre. “Un aspect demn de reţinut este utilarea cu electrocasnice, (frigider, aragaz, hotă, mașină de spălat); Este ideal unui grup de persoane, unui cuplu sau unei familii; Preţ: 450 euro pe lună”, se mai scrie în anunţul postat de Raluca Aprodu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate