Cum arată astăzi casa Mărioarei Murărescu, „marea doamnă a tezaurului folcloric”, la șapte ani de la moartea sa! Cine se ocupă de locuință

Fiul regretatei Mărioara Murărescu, Petru, are grijă de locuința celebrei prezentatoare tv.

Distribuie pe:

Autor: Clara Ionescu


In articol:

Mărioara Muărărescu, „marea doamna a tezaurului folcloric”, s-a stins din viață la inceputul anului 2014, după o luptă cruntă cu cancerul la sân. Ea a fost diagnosticată în anul 2008, iar patru ani mai târziu ea a recidivat la glanda tiroidă. Timp de șase ani s-a luptat cu această boală, luptă pe care a pierdut-o pe data de 30 ianuarie 2014, la vârsta de 66 de ani.

Amintirea fostei prezentatoare tv este foarte bine păstrată de către familia sa.

Locuința acesteia în satul natal Stoenești, din județul Argeș, a rămas în grija fiului fostei prezentatoare tv, Petru. Băiatul regretatei vedete locuiește acum în București, însă vecinii au dezvăluit pentru Impact.ro că el este singurul care are grijă de locuința de 5.000 de metri pătraţi din Stoenești.

Cum arată acum casa regretatei Mărioara Murărescu

Petru,fiul Mărioarei Murărescu , nu a schimbat nimic la locuința mamei sale după ce aceasta s-a stins din viață. El și-a dorit să păstreze totul așa cum era făcut deja de femeia care i-a dat viață și a avut grijă de el. Băiatul regretatei a mărturisit că locuința îi aduce aminte de perioada în care aceasta se afla în viață. (Citeste si:La 5 ani de la moartea Marioarei Murărescu, nepotul ei de 13 ani i-a scris o poezie emoţionantă: “Să veghezi asupra mea, să-mi găsesc şi eu calea”)

Citeste si: Un medic din Timișoara și-a vaccinat toată familia, în perioada dedicată exclusiv personalului medical. Explicația femeii - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

„Casa de la Stoeneşti a fost făcută de mama până la un punct. Apoi am ajutat-o şi eu. Avem sentimente profunde legate de acea casă. Au fost locurile dragi mamei mele. Acolo au fost bunicii mei. Pe vremuri, era o moară, iar ulterior au făcut o fabrică de cherestea.

După Revoluţie, când s-au făcut retrocedările şi a primit locul înapoi, mama a investit. Nu mai era nimic acolo.

Toţi pomii fructiferi pe care îi avem acum au fost plantaţi de mama. Mergem acolo cât de des putem, în funcţie de timp. În special în vacanţe. În casa în care a locuit n-am schimbat nimic. Totul a rămas la fel. Toate lucrurile ne sunt dragi, pentru că ne amintesc de ea.

Mama mi-a fost şi mamă şi tată. A avut mereu grijă de mine, ca şi bunica, de care am avut parte până în anul 1995”,a declarat Petru Murărescu, în urmă cu patru ani, pentru Libertatea.ro.

mărioara murarescu
Casa Mărioarei Murărescu, la șapte ani de la moartea sa [Sursa foto: Impact]

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvaluiri emotionante, la 3 ani de la disparitia Marioarei Murarescu!"Ma ruga mereu s-o tin de mana, sa ii fiu aproape"

Maria Cârneci: "Sunt cuvinte prea sărace să poţi descrie un om atât de valoros ca Marioara Murărescu"

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies