Cum arata astazi pustiul din 'Al saselea simt'! Are 25 de ani, iar viata lui a luat o intorsatura incredibila

”I see dead people” este una dintre replicile care l-au facut celebru pe Haley Joel Osment, un baiat care la 11 ani cunoastea gustul celebritatii de la Hollywood datorita rolului magistral jucat in "Al saselea simt".

Distribuie pe:

fara descrierePentru rolul micutului Cole, Haley Joel Osment  a obtinut o nominalizare la Oscar, dar si numeroase premii la festivaluri de prestigiu.

Nascut pe 10 aprilie 1988, Haley Joel a debutat in lumea artistica de mic copil, cu mai multe aparitii in reclame tv, primul proiect important fiind prezenta in distributia filmului Forrest Gump (1994). Au urmat cateva roluri in productii mai mici, pana in 1999 cand a dat lovitura cu interpretarea din The Sixth Sense, unde a jucat alaturi de Bruce Willis, Toni Collette si Olivia Williams.

Dupa succesul din acest thriller, ofertele au fost din ce in ce mai numeroase, iar pentru inca patru-cinci ani a ramas in atentia producatorilor de la Hollywood datorita rolurilor din Pay It Forward (2000), A.I. Artificial Intelligence (2001), The Jungle Book 2 (2003)

Dupa 2004, viata lui Osment a luat o noua intorsatura, iar problemele cu alcoolul si drogurile si-au pus amprenta asupra carierei unuia dintre cei mai promitatori actori din noua generatie, singura realizare majora fiind imprumutarea vocii in seria de jocuri Kingdom Hearts.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate