Cum arata bradul si masa de Craciun a Familiei Regale.Ce mesaj a transmis Principesa Margareta romanilor, de sarbatori

Principesa Margareta urează "Crăciun Fericit" românilor de pretutindeni, amintind că anul 2016 a stat sub semnul celor 150 de ani de istorie modernă a ţării, un an în care românii s-au despărţit de Regina Ana şi anul în care Regele Mihai a împlinit 95 de ani.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

"Societatea noastră dovedeşte conştiinţă şi intransigenţă, doreşte informaţie şi dă dovadă de spirit civic. Autoritatea politică este chemată să dea examene de competenţă şi de etică. Ne lipseşte încă reflexul de a respecta legea, fără să ne oblige cineva, şi nu ne exercităm încă, în plan public, cu răspundere şi patriotism. În numele Regelui Mihai şi al întregii Familii Regale, trimit românilor din ţară, din Republica Moldova şi din toate colţurile lumii, urări de sănătate şi fericire! Aşa să ne ajute Dumnezeu!", adaugă Principesa Margareta în mesajul de Crăciun.
Familia Regală petrece Crăciunul la Săvârşin, cu mâncare tradiţională, un curcan de şapte kilograme, dar şi un desert preparat de către Principesa Moştenitoare Margareta după o reţetă a Reginei Ana.
"Am avut această tradiţie de când sunt născută, iar la Săvârşin de când am recuperat castelul. Tatăl meu a recuperat Săvârşinul în mai 2001, deci de atunci", a declarat Principesa Moştenitoare Margareta.
Masa festivă e împodobită în verde, auriu şi roşu. De toate s-a ocupat personal Principesa Moştenitoare Margareta.
"Verde şi auriu cu alb. Şi restul auriu cu roşu, asta e tema în acest an, în fiecare an este altceva", povesteşte Principesa Moştenitoare, citata de Mediafax.

"Societatea noastră dovedeşte conştiinţă şi intransigenţă, doreşte informaţie şi dă dovadă de spirit civic.

Autoritatea politică este chemată să dea examene de competenţă şi de etică. Ne lipseşte încă reflexul de a respecta legea, fără să ne oblige cineva, şi nu ne exercităm încă, în plan public, cu răspundere şi patriotism. În numele Regelui Mihai şi al întregii Familii Regale, trimit românilor din ţară, din Republica Moldova şi din toate colţurile lumii, urări de sănătate şi fericire! Aşa să ne ajute Dumnezeu!", adaugă Principesa Margareta în mesajul de Crăciun.

Familia Regală petrece Crăciunul la Săvârşin, cu mâncare tradiţională, un curcan de şapte kilograme, dar şi un desert preparat de către Principesa Moştenitoare Margareta după o reţetă a Reginei Ana. 
"Am avut această tradiţie de când sunt născută, iar la Săvârşin de când am recuperat castelul. Tatăl meu a recuperat Săvârşinul în mai 2001, deci de atunci",a declarat Principesa Moştenitoare Margareta.
Masa festivă e împodobită în verde, auriu şi roşu.
De toate s-a ocupat personal Principesa Moştenitoare Margareta.
"Verde şi auriu cu alb. Şi restul auriu cu roşu, asta e tema în acest an, în fiecare an este altceva",povesteşte Principesa Moştenitoare, citata de Mediafax.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ipostaze incendiare! Cum arată Oana Radu în sutien și bikinii, după ce a slăbit peste 100 de kilograme

Faimoasele de la Survivor, uimite de Costi Ioniță! Artistul meditează complet gol, de față cu colegele: "Cum să te pui în cap, dezbrăcat, să-ți atârne toate chestiile...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

RAED ARAFAT a spus-o clar: Lumea trebuie să înțeleagă. Când vom scăpa de restricții?

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

În timp ce Biden jura, Trump vindea 50 de avioane F-35

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies