Cum arata casa lui Giani Kirita! Vezi cati bani a dat Faimosul de la Exatlon pe apartamentul in care locuieste cu copiii sai!

Fanii au vazut cum arata casa lui Giani Kirita dupa ce Faimosul a postat cateva fotografii din interiorul apartamentului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Admiratorii Faimosului de la Exatlon au vazut cum arata casa lui Giani Kirita. Fostul fotbalist de la Dinamo locuieste intr-un apartament cu trei camere dintr-un complex rezidential din zona Fundeni-Colentina, pe care Giani l-a achizitionat in urma cu cativa ani, cu aproximativ 80.000 de euro.

Cum arata casa lui Giani Kirita. Sufrageria este locul de joaca

Giani a postat mai multe fotografii din interiorul locuintei, care il infatiseaza alaturi de copiii sai, Roxana si Marco. Cei trei isi petrec majoritatea timpului in sufragerie, unde se joaca la play-station sau se harjonesc pe canapea. (vezi cum s-a fotografiat Kirita alaturi de fosta iubita a lui Catalin Cazacu)

Cum arata casa lui Giani Kirita. In apartament predomina albul

Suporterii Faimosului au observat cum arata casa lui Giani Kirita. Apartamentul este amenajat modern, predominand albul. Astfel, covorul, canapeaua, tapetul, dar si mobilierul sunt albe, aceasta fiind, se pare, culoarea preferata a lui Kirita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate