Vedete

Cum arata Cristian Pomohaci cu plete, in urma cu 24 de ani! Preotul caterisit semana izbitor cu un cantaret celebru! VIDEO

Cristian Pomohaci apare intr-o inregistrare video facuta in 1994, in timpul unei repetitii de la Casa Radio.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cum arata Cristian Pomohaci cu plete, in urma cu 24 de ani! Preotul caterisit semana izbitor cu un cantaret celebru! VIDEOicon photo

Cum arata Cristian Pomohaci cu plete se poate vedea intr-o inregistrare facuta in 1994, cand cantaretul de muzica populara a participat la un concert la Casa Radio din Bucuresti. El a fost filmat in timpul unei repetitii, Pomohaci purtand o tinuta lejera, formata din pantaloni de oras si camasa rosie.

Cum arata Cristian Pomohaci cu plete. Inregistarea este din 1994

„Multumim domnului Istici pentru înregistrarea păstrată, încă din 1994, de la „Topul Topurilor Tinerilor Interpreţi de Muzica Populara. Alături de dirijorul Paraschiv Oprea, la Casa Radio”, a explicat Pomohaci. (vezi cu ce avere a ramas Pomohaci dupa divort)

Cum arata Cristian Pomohaci cu plete. Cantaretul seamana izbitor cu Laurentiu Cazan

Cum arata Cristian Pomohaci cu plete ne aduce aminte de celebrul cantaret Laurentiu Cazan, cu care fostul preot semana izbitor in acea perioada. Pomohaci nu s-a concentrat doar pe cariera artistica, devenind preot in 1999. In 2017, el a fost caterisit dupa scandalul in care a fost acuzat ca a facut avansuri sexuale unor minori.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune