Vedete

Cum arata cumnatul lui Silviu Prigoana! Tanarul practica sporturi extreme

Silviu Prigoana nu are doar o sotie foarte frumoasa, in persoana Mihaelei, partenera sa de viata, ci si un cumnat tanar si strasnic de chipes.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cum arata cumnatul lui Silviu Prigoana! Tanarul practica sporturi extreme

icon photo

In urma cu cativa ani, Silviu Prigoana a surprins dupa ce s-a afisat cu o blonda necunoscuta alaturi de care a cununat un cuplu, in Republica Dominicana. (Cum l-a cunoscut Mihaela pe Silviu Prigoana) 

Ulterior, s-a aflat ca partenera sa are o situatie asemanatoare cu a lui este divortata si are trei copii din primul mariaj si este femeie de afaceri. 

Pana in prezent, putini au fost cei care au stiut ca Silviu Prigoana are in Sibiu un cumnat tanar si strasnic de chipes.

Originara din Sibiu, Mihaela Prigoana are un frate, pe nume Vasi, un tanar cu infatisare atletica si corpul bine lucrat la sala.

Vasi este pasionat de sport, de sala, de sporturile extreme si de adrenalina.

 

 

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune