Cum arăta Ella de la Puterea Dragostei pe vremea când cânta în corul bisericii

Ella de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie de penticostali și a mărturisit că a cântat în corul bisericii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Înainte să-l cunoască pe Jador, pentru care a și intrat în casa Puterea Dragostei, Ella a cântat și ea. Încă de la primele ei apariții la Puterea Dragostei, Ella a vorbit despre familia sa, care este una penticostală, și despre pasiunea ei pentru muzică.

Ella de la Puterea Dragostei a mărturisit într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro că nu doar Jador cântă, că ea are voce, a cântat într-un cunoscut cor și că ar putea să se lanseze în muzică.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Ligi s-a sărutat cu Jador: „Oameni care te-ar distruge, te-ar termina...”

Recent, un fan al ei a postat pe grupurile dedicate emisiunii, o poză cu Ella din perioada în care cânta în biserică. Ella este greu de recunoscut în copila zâmbitoare, simplă, cu capul acoperit de o bentiță, așa cum le impune regula femeilor pensicostale când intră în biserică, nemachiată și îmbrăcată ca o școlăriță.

fara descriere

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bogdan Mocanu a spus totul despre cearta cu Jador! ”A fost puțin dezamăgit, mi-a zis că Andra nu e de mine”

Ella de la Puterea Dragostei a cântat cu sora Lidiei Buble

Ella a fost auzită cântând de câteva ori și la Puterea Dragostei, iar în live-ul respectiv de pe WOWbiz.ro a făcut o demonstrație. La un moment dat, Ella a mai făcut o mărturisire legată de cariera ei muzicală. Ea a spus că a cântat cu sora Lidiei Buble, atunci când un fan i-a spus că seamănă foarte bine cu aceasta. ”Am cântat cu Lidia Buble, deci o cunosc. Mi s-a mai spus că semăn cu ea”, a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Citeste si: Imagini de senzație cu metrosexualul Jador! Cum s-a pregătit pentru reintrarea în casa ”Puterea Dragostei”

Ella de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie de penticostali

Jador și Ella au în comun nu doar pasiunea pentru muzică, ci și religia. ”Părinții noștri sunt penticostali, au aceeași religie”, a mărturisit Ella la un moment dat într-o emisiune.

fara descriere

Totuși, Ella a declarat că ea nu este penticostală. ”Provin dintr-o familie de penticostali, dar eu nu mă pot numi penticostală pentru că eu nu respect regulile impuse de această credință. Știu că penticostalii fac mulți copii și eu nu am nimic împotriva acestui lucru pentru că îmi plac mult. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre acest lucru, nu vreau să se exagereze pe acest aspect”, a precizat Ella.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate