Cum arată familia cu 20 de copii! Părinții își cresc singuri copiii, fără pic de ajutor din partea statului! Imagini incredibile

O familie are 20 de copii, dar părinții nu se plâng că le este greu să-i crească.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mama acestor copii, Sue Radford a fost și protagonista unui reality-show. Se întâmpla în 2013, când ea și soțul ei aveau atunci ”doar” 16 copii. De atunci, familia s-a mai mărit. Din păcate, Sue a avut și un băiețel care a murit chiar înainte de a se naște.

Conform romania-frumoasa.com, portalul care a publicat povestea familiei cu 20 de copii din Marea Britanie, soții Radford locuiesc într-o casă mare, cu 10 dormitoare.

Citeste si: Ce a decis Curtea de Apel în cazul adopției Sorinei! S-a aflat și ce se întâmplă cu procuroarea Pițurcă, ce a târât-o pe fetiță

Citeste si: Un copil a fost învârtit în leagănul din parc până i s-au spart vasele de sânge din ochi și a leșinat. Mama lui îi avertizează pe toți părinții

Citeste si: Agresivitate peste măsură! Un băiețel de 10 ani a fost filmat în timp ce era bătut de alți copii mai mari!

Ceea ce este interesant este faptul că, familia cu 20 de copii nu primește nici un ajutor suplimentar din partea statului. Noel, tatăl copiilor, are o afacere proprie, ocupându-se cu produse de cofetărie.

fara descriere

Bugetul familiei este strict gestionat de cei doi părinți, care spun că pentru mâncare cheltuie săptămânal 300 de lire steriline (ceea ce ar însemna circa 1.500 de lei). Familia Radford are o pagină de Facebook, unde postează mereu poze cu micuții. Ei au făcut și poze în care arată cum arată în casa lor o simplă cină, dar și o ieșire la restaurant cu întreaga familie. Chiar și așa, spun că reușesc să plece în vacanță în afara țării, o dată pe an.

Soții Radford nu se plâng de familia lor numeroasă, care reprezintă o binecuvântare și care a început deja să se mărească...de data aceasta cu nepoți!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate