Vedete

Cum arata femeia ideala pentru Razboinicul Iulian de la Exatlon: "E foarte pretentios"

Cum arata femeia ideala pentru Razboinicul Iulian Pitea?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cum arata femeia ideala pentru Razboinicul Iulian de la Exatlon: "E foarte pretentios"icon photo

Tanarul fost saritor cu schiurile a fost implicat intr-o relatie de lunga durata, dar cand nu a mai functionat totul ca pe roate, Iulian a fost cel care a decis sa puna punct.

“Eu consider ca intr-o relatie comunicarea e cheia. Am simtit ca nu mai exista comunicare intre noi, m-am retras si am venit aici in Bucuresti”, a declarat Iulian.

Tot Iulian a mai povestit si ce "exercitiu" a facut atunci cand a realizat ca este mult prea timid. "Imi doream sa imi inving emotiile, timiditatea. M-am gandit sa abordez 100 de femei intr-o perioada de 3 luni pe strada, direct; si am fost sincer, carismatic, zamberet", a explicat Razboinicul de la Exatlon.

Mama lui Iulian stie cat de pretentios este concurentul de la Exatlon. Cum arata iubita ideala pentru el?

Cum arata femeia ideala pentru Razboinicul Iulian de la Exatlon: "E foarte pretentios"

“Trebuie sa fie in primul rand desteapta, el e foarte pretentios la amanuntele astea, la comportament, la orice. Si trebuie sa fie intelegatoara, indulgenta, sa nu fie posesiva. Iulian trebuie lasat liber”, a declarat mama lui Iulian Pitea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune