Cum arata femeie care obisnuia sa bea 300 de doze de Cola pe luna: "Am fost uimită că un lucru atât de simplu poate avea un impact atât de mare"

O femeie din Marea Britanie, care obişnuia să bea 10 doze de Coca-Cola pe zi, a reuşit să slăbească enorm după ce s-a lăsat de acest obicei, scrie Daily Mail, citat de Gandul.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereInainte si DupaJo Hallam in varsta de 43 de ani, mamă a trei copii, ajunsese să bea 300 de cutii de Coca-Cola pe lună, ceea ce a făcut-o să cântărească 88 de kilograme.

“Obişnuiam să consum Cola la fiecare masă. Numai băuturi acidulate”,
spune Hallam.

Femeia a decis să slăbească după ce a ascultat un CD cu programe de slăbire şi a început să consume numai apă şi salată, două lucruri pe care înainte le ura. “Acum mă simt mult mai bine. CD-urile m-au ajutat să ţin dieta, dar marea schimbare a fost că am început să beau altceva”, a declarat Hallam.

De când s-a lăsat de Coca-Cola, femeia consumă mai puţine zaharuri şi se simte mai activă. “Pielea mea e mai frumoasă, dinţii mei sunt mai sănătoşi. Am fost uimită că un lucru atât de simplu poate avea un impact atât de mare”, a declarat Hallam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate