Cum arată fiul Mădălinei Manole la 10 ani după moartea artistei. Avea doar un an atunci când a rămas fără mamă

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai iubite soliste din România. După 10 ani, fiul artistei se apropie de vârsta adolescenței.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Cum arată fiul Mădălinei Manole la 10 ani după moartea artistei

Pe 14 iulie se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Veste morții artistei a șocat pe toată lumea. Fiul ei, Petru Junior, a crescut în tot acest timp fără mamă.

Petru avea doar un an atunci când Mădălina Manole a decis să-și pună capăt zilelor. Acum, băiatul se apropie să împlinească frumoasa vârstă de 11 ani. Chiar dacă a fost crescut doar de tatăl său, Petru Mircea, băiatul a crescu armonios și are aceea și frumusețe ca a mamei lui.

În urmă cu un an, băiatul a fost surprins în timp ce mergea la supermarket cu tatăl său, potrivit Click.

Cum arată fiul Mădălinei Manole la 10 ani după moartea artistei

Ce a scris Mădălina Manole în biletul de adio lăsat înainte să se sinucidă

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, în iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani.

Cu moralul la pământ, supărată și dezamăgită de ceea ce era și făcea, Mădălina Manole a scris un bilet de adio, apoi a înghițit o substanță toxică și a murit.

Citeste si: Klaus Iohannis a spus clar și răspicat! Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor? „Mi s-ar părea nedrept ca...”

Citeste si: Puterea Dragostei 29 aprilie. Marius a cerut-o în căsătorie pe Andreea Pirui!

Citeste si: Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

Iată ce a scris Mădălina Manole în scrisoarea compusă cu puțin timp înainte să se sinucidă:

“Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi, dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate