Cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune! Busu i-a luat locul regretatului Ioan Luchian Mihalea, care fusese asasinat! VIDEO

Imaginile de arhivă dezvăluie cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune.

Autor: Matei Vaihan

Nu mulţi ştiu cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune. Actorul, care a suferit un infarct pe scenă, acum o lună, a debutat pe sticlă în 1993, la 31 de ani, ca prezentator al emisiunii pentru copii "Tip Top Minitop". El l-a înlocuit atunci pe Ioan Luchian Mihalea, liderul grupului SONG, care a fost asasinat pe 29 noiembrie 1993.

Cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune: "Ş i-i urca pe scenă pe copiii-minune ai ţării noastre"

“Pe atunci, Florin Busuioc devenise prezentatorul emisiunii în urma morţii lui Ioan Luchian Mihalea, şi-i urca pe scenă pe copiii-minune ai ţării noastre, care au devenit, peste ani, artiştii zilelor noastre”, a scris OK Magazine. ( vezi prima poză cu Florin Busuioc după ce a suferit infarctul)

Cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune: "A vea doar 31 de ani pe atunci şi arăta complet diferit"

Imaginile demonstrează cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune. „Cât despre Florin Busuioc, acesta avea doar 31 de ani pe atunci şi arăta complet diferit faţă de modul în care arată acum.

Mult mai slab şi cu o barbă mai lungă, pe Florin îl recunoaştem în video-urile respective doar după vocea cristalină şi spiritual vivace”, s-a mai notat despre Florin Busuioc.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Suferinţa lui Florin Busuioc i-a determinat pe fanii actorului să-şi ceară iertare: ”Când am scris că ai făcut bidonul mare a fost o glumă!”

ŞOC pentru Florin Busuioc! ”Va fi dependent toată viaţa de un medicament”! Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul şi ce îngrijorare au medicii EXCLUSIV

Declaraţii de ultimă oră ale fiului lui Florin Busuioc despre tatăl său bolnav: ”Ii sunt alături, are nevoie de linişte şi insist până când nu îl vom revedea sănătos în fata...

Horoscop 23 Octombrie 2021: Vărsătorii au parte numai de succese, Gemenii ar trebui să fie atenți la starea lor de spirit

INTERZIS VACCINUL PFIZER! Decizia luată chiar acum. Cine a oprit vaccinarea

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Iohannis a fost informat oficial! După atâția ani, a intervenit divorțul. Adio, cuplu perfect

VIDEO | Doliu la Steaua! A murit unul dintre cei mai mari antrenori, vedetă și pe Netflix

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies