Vedete

Cum arata fosta iubita a lui Iulian Pitea! Motivul pentru care s-au despartit dupa 6 ani de relatie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum arata fosta iubita a lui Iulian Pitea! Motivul pentru care s-au despartit dupa 6 ani de relatieicon photo
 
Iulian Pitea, unul dintre cei mai buni atleti din echipa Razboinicilor, de la Exatlon 2, este deja cunoscut pentru farmecul sau si felul in care flirteaza cu colegele sale. 
 
Ei bine, razboinicul nu a dus lipsa de atentie nici in afara competitiei. Iulian Pitea s-a iubit vreme de 6 ani cu o superba satena, Alexandra, insa au decis sa puna punct relatiei in momentul in care nu mai exista comunicare intre ei. 
 
 
“Eu consider ca intr-o relatie comunicarea e cheia. Am simtit ca nu mai exista comunicare intre noi, m-am retras si am venit aici in Bucuresti”, povesteste schiorul despre momentul despartirii, potrivit kanald.ro.
 
Cum arata fosta iubita a lui Iulian Pitea! Motivul pentru care s-au despartit dupa 6 ani de relatie
 
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune