Vedete

Cum arata fosta iubita a lui Tristan Tate? Blondina e superba! Ii face concurenta Biancai Dragusanu

Tristan Tate, actualul iubit al Biancai Dragusau, a avut, cand vine vorba de relatii, multe cuceriri. Si, daca pe majoritatea domnisoarelor care au apucat sa ii vada vila in amanunt si sa “ii inspecteze” dormitorul Tristan le considera doar aventuri, nu la fel se poate spune despre o blonda care, cu siguranta, o poate concura pe Biaca Dragusanu cand vine vorba de calitati fizice.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

De-a lungul relatiei cu celebrul milionar englez, blondina cu pricina, o dasatoare intr-un club de fite din Nordul Capitalei, nu a ratat ocazia sa se mandreasca, in mediul virtual, cu luxul in care traia.

Mihaela s-a fotografiat in nenumarate ipostaze in locuinta de sute de mii de euro pe care fostul luptator MMA o detine in Capitala. Mai exact, pe contul ei de socializare apar imagini cu ea, topless, in timp ce se balacea in piscina la care, acum, are acces si Bianca Dragusanu, precum si fotografii in care focoasa blondina se relaxa in dormitorul lui Tristan Tate. Evident, tot goala, fotografiile fiind, cu siguranta, realizate de barbatul care, acum, se iubeste cu vedeta TV. De altfel, postarile cu pricina sunt de inteles, mai ales ca potrivit unor surse de incredere, sportivul milionar a avut o relatie de doi ani cu blondina.
In plus, Mihaela este si o impatimita a sporturilor de contact. Blondina a participat, de-a lungul anilor, ca animatoare la mai multe gale in care a luptat sau a participat si Tristan, iar la una dintre acestea, chiar cand englezul urca in ring, Mihaela l-a sarutat cu foc. Doar ca, pare-se, pe atunci, nu i-a purtat prea mult noroc sarutul cu pricina, el fiind, probabil, distras de la ce urma sa se intample in ring si a fost invins, fara drept de apel, de oponentul sau. Datr, probabil, acasa a fost consolat de frumoasa lui fosta iubita asa cum stia doar ea sa o faca…

Galerie foto