Cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere! Anda s-a dus în Australia pentru a participa la nuntă! Vezi ce urare emoţionantă i-a făcut lui Vlad!

Prietenii şi rudele au văzut cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

O poză făcută la nunta lui Vlad cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere. Zilele trecute, Vlad Adam s-a însurat în Australia cu iubita sa, Melanie, care este instructor de fitness şi fotomodel. (vezi ce sexy este cumnata Andei Adam)

Citeste si: Anda Adam, de nerecunoscut! Uite cum a fost surprinsă artista! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Lovitură pentru Anda Adam. Soţul ei a fost condamnat la 3 ani de închisoare!

Citeste si: Anda Adam a făcut dezvăluirea! Ce legătură există între ea şi o concurentă de la "Bravo, ai stil!": "Te ştiu din alte conjuncturi"

Cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere: “Casă de piatră” şi multă iubire” 

Anda nu putea să rateze evenimentul şi a venit în Australia. Ea s-a pozat la restaurant alături de Vlad şi a postat: „Astăzi este nunta fratelui meu! Vreau doar să îi urez “Casă de piatră” şi multă iubire”.

fara descriere

Cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere. Vlad e stabilit de mai bine de un deceniu în Australia 

Se ştie cum arată fratele Andei Adam în costum de ginere. Vlad este stabilit de mai bine de un deceniu în Australia, în Gold Coast, acolo unde a cunoscut-o, acum 3 ani, pe blonda Melanie. Toamna trecută, în timpul unei excursii romantice la New York, Vlad a cerut-o de soţie pe Jane, oferindu-i şi inelul de logodnă. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate