Cum arata frigiderul celei mai grase femei din Marea Britanie! Nu putea sa se deplaseze in bucatarie si il tinea in dormitor - La 44 de ani, a murit dupa ce s-a indopat cu 6.000 calorii

In urma cu un an, cea mai grasa femeie din Marea Britanie a murit! La 44 de ani, ea cantarea 254 de kilograme. In ultima perioada era atat de grasa incat nici nu se mai putea deplasa. Din 2007, ea nu mai iesise din casa. Acum, sotul ei trage un semnal de alarma.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Brenda, 44 de ani, a fost gasita aproape fara suflare, anul trecut, in casa ei. Potrivit Daily Mail, cu o zi inainte de a muri, femeia a consumat 6.000 de calorii. Imediat dupa asta, ea a sufeit un atac de cord si a murit, scrie Daily Mail.

fara descriereRonald, sotul ei, a sunat imediat dupa o ambulanta cand a vazut-o ca are spume la gura. Brenda a decedat in drum spre spital. Acum, vaduvul ei vrea sa atraga atentia asupra pericolului din frigider.

"Nu vreau ca ceea ce i s-a intamplat Brendei sa se mai intample cuiva", a spus barbatul care militeaza impotriva supra-alimentarii. Brenda cantarea 254 de kilograme si nu se mai putea misca. Ea dormea cu frigiderul la cap si era mereu plin cu mancare si cu sucuri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate