Cum arăta Hamude în urmă cu câțiva ani. Diferențele sunt enorme! Concurentul de la Puterea Dragostei nu avea mușchi

Uite cum arăta Hamude de la Puterea Dragostei în adolescență! Diferențele sunt clare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Hamude este concurent la Puterea Dragostei pentru a doua oară! Revenirea lui în emisiune nu i-a bucurat foarte tare pe concurenții din Casa Puterea Dragostei. Chiar și-așa, Hamude și-a făcut „loc” printre ei și menține o relație de amiciție, strânsă și sinceră.

Totuși, nu toată lumea știe cum arăta, de fapt, Hamude în adolescență. Se vede că tânărul abia era la început, când vine vorba despre condiția fizică și mai ”cuminte„ în privința tatuajelor. Mai mult decât atât, acum tânărul se menține în formă și merge la sală, alături de ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Vai, cum a surprins-o Jador pe Simona de la Puterea Dragostei! Ce-o să spună Culiţă când o vede aşa??? FOTO!

Citeste si: Jador, mărturisiri emoționante la Puterea Dragostei. A vorbit despre familie: ”Mi-era frică tare de sărăcie”

fara descriere

Citeste si: Doamne, cum arată Cristina Pucean în costum de baie! Nu ne miră că o doresc toţi concurenţii de la Puterea Dragostei! FOTO!

Hamude de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe Elena Băsescu

Hamude a fost atras de personaje celebre și în urmă cu mai mulți ani. De altfel, el a devenit celebru pe vremea când era stripper și a cerut-o de nevastă pe Elena Băsescu. Nu o cunoștea personal pe fiica fostului președinte, însă era atras de ea și nu s-a ferit să spună acest lucru în presă. Hamude Dawoud este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate