Paparazzi

Cum arata Ionut Lupescu la aproape doua luni de la pierderea alegerilor la Federatia Romana de Fotbal! “Kaiserul” pare la fel de afectat VIDEO EXCLUSIV

Ionut Lupescu incearca sa uite infrangerea de la presedentia FRF

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Ionut Lupescuicon photo
Ionut Lupescu

Ionut  Lupescu a pierdut sansa de a fi presedintele FRF in urma cu ceva vreme, insa nici pana acum, nu pare sa ii fi trecut supararea! (cum l-a terorizat Ionut Lupescu pe Giani Kirita atunci cand erau colegi la Nationala de Fotbal a Romaniei)

Ionut Lupescu a pierdut alegerile FRF! Ce a facut la terasa cu prietenii

Drept dovada stau si ultimele imagini in care “Kaiserul” a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro! Fostul mare fotbalist al Generatiei de Aur se afla la un restaurant, alaturi de sotia lui, si lua masa impreuna cu vechi prieteni! Si…daca toata lumea se astepta ca el sa fie relaxat si sa nu ii mai pese de ce intampla in sportul romanesc, situatia nu statea deloc asa.

Ionut Lupescu a pierdut alegerile FRF si avea aerul unui om inca apasat de lucrul acesta! Mai mult si discuta cu cei de la terasa pe un ton resemnat despre situatia din fotbalul autohton si le spunea cu parere de rau ca nu mai poate schimba nimic in lumea sportului autohton!


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune