Cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută şi umplută de sânge! Chiar dacă are buza crăpată, și-a susţinut iubitul din tribune la meciul României U21 cu Germania!

Fanii pot vedea cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fotografiile arată cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută. Andreea a fost bătută luni seară, în tribunele stadionului din Cesena, după meciul cu Franţa (0-0), care a consfinţit calificarea României U21 în semifinelele EURO 2019. Scandalul ar fi pornit de la prietena unui unui fan care a încercat să facă o poză cu Manea.

Citeste si: Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC ca să califice România U21 la EURO! Acum se pregăteşte de semifinala de vis cu Germania!

Citeste si: Ianis Hagi conduce un bolid cu 340 CP! Starul naționalei Under 21 face spectacol și în trafic, nu doar în teren

Citeste si: Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii care a murit acum 6 luni! Citeşte povestea emoţionantă a lui Andrei Ciobanu!

Cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută. A primit un picior în figură 

Fotbalistul a bruscat-o, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR. În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge. Ulterior, s-a dus şi la spital. Cu toate acestea, ea va fi pe stadion la partida cu Germania din această seară. (vezi cum o răsfaţă Cristi Manea pe iubita sa)

fara descriere

Cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută: "Să ne rugăm să se califice în finală"

Nu mai e un secret cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută. Andreea a acordat un interviu, putându-se observa că are buza crăpată. Mai mult, a purtat şi o pereche de ochelari de soare care să-i ascundă faţa. “Important este să-i susţinem şi să ne rugăm să se califice în finală pentru a ne bucura cu toţii” a declarat Andreea pentru sport.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate