Vedete

Cum arata Karina, sora fostului principe Nicolae, singura ruda din Familia Regala care va participa la nunta acestuia

Pe 30 septembrie, la Sinaia, va avea loc nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, cu Alina Binder, un eveniment fastuos, la care insa va participa doar un membru al Familiei Regale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Scandalul declansat in urma cu cativa ani in Casa Regala, intre Nicolae, nepotul regelui si matusa sa, Principesa Margareta, devenita intre timp seful Familiei, este departe de a se fi incheiat. Vrajba dintre cei doi a implicat-o si pe mama fostului principe, care, de partea surorii sale, pare ca si-a renegat fiul. Principesa Elena, mama lui Nicolae, a anuntat ca nu va participa la nunta care va avea loc la Sinaia. De altfel, nepotul Regelui Mihai a precizat ca singura ruda care a confirmat prezenta la evenimentul de pe 30 septembrie este sora lui, Karina Elisabeta.

De altfel, Karina, care se afla in linia succesorala a Casei Regale pe pozitia a treia, dupa Principesa Margareta si Principesa Elena, nu are si titlu oficial de principesa. Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills pe numele ei complet, locuieste in Marea Britanie si a vizitat Romania doar de cateva ori, avand si cateva aparitii publice.

 

Cum arata Karina, sora fostului principe Nicolae! Cand a aparut nepotul regelui alaturi de matusa lui

Nicolae, caruia i-a fost retras titlul de principe in urma cu trei ani, nu a reusit sa se impace cu familia lui. Nicolae si Alina Binder, cea care i-a devenit sotie in acte inca de anul trecut, au participat totusi la inmormantarea Regelui Mihai. Atunci, toti au sperat ca relatiile dintre Nicolae si matusa lui, Principesa Margareta sa intre pe un fagas normal pentru o familie.

Galerie foto