Cum arată mama fraților Corduneanu? Doamna Georgeta face ”instrucție” cu periculoșii Moldovei!

Toată lumea îi știe sau au auzit de frații Corduneanu de la Iași, însă puțini știu cum arată mama lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Costel și Adrian Corduneanu, cei mai cunoscuți dintre frații Corduneanu au ajuns niște celebrități nu doar în zona Moldovei ci pe plan național. Periculoși și controversați, Cordunenii și-au făcut un renume din faptul că nu prea e bine să te pui cu ei. Totuși, există o femeie în fața cărora și aceștia stau drepți: este vorba despre doamna Georgeta, mama lor.

fara descriere

În urmă cu câteva zile, Adrian ”Beleaua” Corduneanu a postat pe contul lui de socializare o fotografie în care apare alături de mama lui, alături de un text emoționant, de ziua de naștere a femeii. Imaginea a primit sute de like-uri și de urări pentru cea mai importantă femeie din familia ieșenilor.

Citeste si: Ea este femeia pentru care a intrat la închisoare Costel Corduneanu! Interlopul plătise un hacker să-i ”spargă” laptop-ul Grațielei FOTO

Citeste si: Care e adevărata meserie a ”Bodyguardului lui Dumnezeu”? Mircea Ursu, spaima interlopilor, e acreditat ca învățător la clasele primare

Citeste si: Adrian Corduneanu și-a dus familia la biserică FOTO

Casa doamnei Corduneanu, atacată cu sticle incendiare

fara descriere

Din păcate, însă, nici doamna Georgeta nu a fost scutită de probleme, cauzate de băieții ei. Toamna trecută, casa femeii a fost atacată cu sticle incendiare lansate de trei bărbați trimiși de la București de o grupare rivală. A fost mai degrabă o acțiune de intimidare, spun polițiștii, sau un mesaj pentru Corduneni.  Mesajul venea, se pare, de la Eugen Preda, liderul ”clanului luptătorilor”, care are cartoer general în zona Militari din București. Toate cele trei ”săgeți” dar și Preda au fost arestați preventiv pentru că au incendiat gardul Georgetei Corduneanu, care la momentul respectiv nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat la 112.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate