Sport

Cum arata mormantul din Camerun al lui Patrick Ekeng? Fostul dinamovist, "ingropat" intr-un beci acoperit de o tabla

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum arata mormantul din Camerun al lui Patrick Ekeng? Fostul dinamovist, "ingropat" intr-un beci acoperit de o tablaicon photo
A trecut aproape un an de la moartea fostului jucator dinamovist Patrick Ekeng, care si-a dat ultima suflate pe terenul de fotbal.
De la moartea lui, sotia si cei doi copii ramasi fara tata, nu isi mai gasesc linistea. Potrivit Cancan, femeia nu a reusit sa vada nici pana in ziua de azi ajutorul pentru copii, promis de sefii de la Dinamo.
In Camerun, regretatul fotbalist este idolatrizat in continuare de fanii si prietenii lui. La mormantul jucatorului sunt in permanenta aduse coroane cu flori.

Cum arata mormantul din Camerun al lui Patrick Ekeng? Fostul dinamovist, "ingropat" intr-un beci acoperit de o tabla

Cu adevarat interesant este felul in care arata mormantul in care se odihneste trupul fotbalistului. Patrick Ekeng a fost coborat intr-un cavou acoperit cu tablie, iar pe deasupra, au fost asezate cateva scanduri, astfel incat, materialele sa nu fie data la o parte.

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune